Sayfa 58/441 ÝlkÝlk ... 848565758596068108158 ... SonSon
Arama sonucu : 3522 madde; 457 - 464 arasý.

Konu: TOASO - Tofaþ Oto Fabrikalarý

1. 45 bin lira zararý olan arkadaþ, keþke katýlsaydýn genel kurula. Madem hatýrý sayýlýr bir lotla ortaksýn þirkete.

2. Alacaðým cevap belli bilanço güzel yatýrýmlar devam edecek hedeflerimiz belli demekten baþka ne diyecekler hatta bak kâr payý da veriyoruz daha ne istiyorsun demezler mi sence bu düþüþü yapan CÝTÝ ve doçe bilinçli

Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Vay Osman Aðabey, burada da ortak çýktýk. Gel bir çayýmý iç 😉

Herkes nasibini yer.

4. Kabahat bende bütün paraný tek hisseye yaptýrmanýn cezasýný çekiyorum hemde yetmiyormuþ gibi maliyet düþereyim derken bire iki kredi durumlar periþan böyle iþe böyle borsaya lanet olsun

5.  Alýntý Originally Posted by SORUZBAH Yazýyý Oku
    Kabahat bende bütün paraný tek hisseye yaptýrmanýn cezasýný çekiyorum hemde yetmiyormuþ gibi maliyet düþereyim derken bire iki kredi durumlar periþan böyle iþe böyle borsaya lanet olsun

Üstadým onun acýsýný ben çok çektim. En az 5 hisse yapýyorum artýk.

Ama þu da var, Roubini der ki "Eðer doðru zamanda, doðru hissede olursan tüm birikimini tek hisseye yatýrmak seni zengin yapar"

Bu da iþin bir baþka yüzü.

6. Arkadaþlar ötv artýþý konuþuluyor ,bilmem ki ...!

7.  Alýntý Originally Posted by SORUZBAH Yazýyý Oku
    Yaptýðým araþtýrmalara göre düþüþ nedeni sektörün daralma beklentisi ve abd gümrük vergisi YTD

Tofaþ ana ortaðý Fiat ayný zamanda Amerikan Chrysler firmasýnýn da sahibi, Tofaþ 1 milyar dolarlýk yatýrýmla EGEA markasýný gerçekleþtirirken ortaðý ile al-ya da öde anlaþmasý yaptý.
    Her yýl 2 milyar dolarlýk ihracaatý garantiledi.
    Eðer malýný satamazsa Al ya da öde devreye girer.
    yani pazarda benim görüþüme göre sorun olmaz. Egea-Tipo Avrupa'da yeni yeni tutunmaya baþladý. Alýþma meselesi .

8. Bunlarý bilmiyordum teþekkürler. Ýnþallah bu düþüþ trendi biterde herkes rahatlar

Sayfa 58/441 ÝlkÝlk ... 848565758596068108158 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •