Biz de aynı şeyleri söylüyoruz.... Her şey bilinçli yapılan düzmece diyoruz daha ne diyelim.... eğer lafınız banaysa benim söylediklerimi yanlış anlıyorsunuz heralde....fakat siz niye bozuluyorsunuz....???
Ben burada kime satın diyorum kime alın diyorum.....!!!???
Yapılanlar ortada diyorum belli istemiyorlar diyorum Vb....ben hisse değerinden bahsediyorum gerçek değerinin olmamasını baskılıyarak bilerek yaptıklarını bilançoda herşeyi bilinçli olarak şişirdiklerini aklınıza ne geliyorsa her şeyi bilerek kendi istedikleri gibi yapıyorlar diyorum...!!!!
1.50 gelecek diyorsanız siz madem umudunuz yok beğenmiyorsanız güveniniz yoksa satın ozaman diyorsun...(borsada dibin dibi vardır herşey olabilir..)
Bunu demek yanlış değilmi sizce...
Benim şahsıma şirketin iyi olduğunu ve şirketin gerçek değerinin bu olmadığını ve bu hissenin sahiplerinden dolayı bu halde olduğunu söylemem size neyi anlatıyor sizce....???!!!
Zarar çok değil evet büyütülecek birşeyde değil...
Bu formda kimse bu zararı beklemiyordu sadece (felix35 ) hariç herkes yanıldı....bende 20 en kötü en iyi ise 27 milyon arası bekledim....!!!
Şu soruları soralım kendimize neden hissenin değeri onların umurunda değil...??
Bu fabrikanın değeri bu mu...???
Yıllardır neyi bekliyorlar...???
Giderler neden hep yükseliyor....???
Bilançoyu neden şeffaf yapmıyolar neden daha gerçekçi değil ???
Vb..büssürü şeyler var söylenecek....
Kimseyi suçlamadan her fikire saygı duyarak birbirimizi anlamamız gerekir ahlak Çerçevesinde tabiki....
Ben eğer hisseyi gerçek değerine götüreceklerse eğer zarar da açıklasa götürürler diyorum bunuda yazın bir yere....!!!
Benim tl maliyetim 1.29 Döviz bazında ise 3.87 4 tl arası...zaten Döviz bazında herkes zarardadır...!!!
Niye satayım ben siz siz olun kimseye sat demeyin lütfen...herkes kendinden sorumludur borsa burası şakaya gelmez....
Kimseye al sat tut tavsiyesi asla değildir...!!!!

Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri