Arkadaş neyin tantanası yapılıyor ki hala zaten fiyat çağrı değerinde şu anda.Alsan nolur almasan 8 krş marj var zaten.Yahu bu adamlar afedersiniz ama öyle o..çocuğu ki tezgahı zaten baştan kurmuşlar.Adam %3 ü toplasa dahi ilk günden veripte elini belli edermi?Son güne kadar ne alırsam derdinde.Ki kaldıki ben dışarda bunların yancıları dışında çok fazla kağıt olduğuna inanmıyorum.Nedenine gelince:Eğer dışarda bir grupta olsaydı halka açık kısmın çoğunluğu o elinde olan gruplar kağıdı vermek için çoktan yukarı hareketle millete malı satardı.Millet enayimi yoksa yıllardan beri 30 liralardan maliyetle zararına çağrı yaptırsın.Zaten dışardaki lotların bu ş.sizlerde olduğu 1 yıldan beri hacimlerden belli.Ne yapacaklar peki şahsi görüşüm Qnb finans üzerinden alıyolar ne alabilirsek diye.Son güne kadar devam ederler son günde cağrıya verdik derler.Ama bunlara bu oyunu oynattıranda malesef Spk oldu.Yazık ky koruyacaklarına baronları seçtiler
Tam yanına bulasilacak zaman
Bekleme ve zaman sorunun yoksa
2012 cepte düşme riski 3 sene yok.
Ama yukarı ihtimaller
1.98 i bularak satma hakkı kazanılabilir.
2.borsa İstanbul'un talebi kabul etmeme ihtimali.
3.birsa İstanbul kabul ettikten sonra
Şirketin gönüllü çağrı yapma ihtimali
Bunlar size cazip gelmiyorsa uzak durmak normaldir.
Dünya piyasaları ve bizim piyasadaki durum ortadayken parayı korumakta bir seçenektir.
4.pay alım teklifi sonunda sipekce yukarı çekme İHTİMALİDE olabilir
Sağlıkla kalin
[QUOTE=suatt38;3681948]Sen önce kimle iddaya girdiğini bilmiyorsun. Ne alaka ben ilk defa senle muatap oldum. Hem bu arada ben borsa içinde 98 bulursa 45 aşağı vermem dediydim. Sözümünde arkasındayım. Bi dahada yazıp polemik yapmak istemiyorum. Eğer aynı gimideysek. Birbirimizi hedef tehtasına koyacağmıza . Spk yı patronu hedef tahttasına koyalım. Milleti başımıza güldürmeyelim.
https://www.google.com/amp/uzmanpara...cak/3000/3863/
Gözyaşları, kederin sessiz dilidir.
Yanından geçmem,bu moku biz petrol ofisinden,afmas,haznedar ve aneltte yaşadık,anelt haricindekilerin parası hesabımıza yatmıştı ortalama fiattan,ama aneltin tahtası aniden kapanınca şaşırdık,öyleya kar basan ve varlığı olan şirketti,mahkemeye verenler oldu,ben dahil olmadım,neyse gerçekten bu durumlar çok üzücü,üstelik SPK denen kurumun ne işe yaradığı belli değil,devamlı şirket lehine çalışır,adam şirketin içini boşaltır,hissesinide tepeden kademeli devamlı satarak göz altına attırmaya çalışır,%90 malı yıkar gider K.Yatırımcılara...halka arzlar ve borsada çoğu hisse sahipleri hep çarpma peşindeler ne yazıkki.
Yer İmleri