Saygıdeğer ekselans haşmetbeabları 4 iklim 7 düvele hükmeden büyük yatırımcı Demir hazretleri,
Sn HISIM sizin gibi güzide ve değerli bir kişiliğe doğrudan rumuzunuzla hitap ederek çok büyük ayıp etmiş. Her ne kadar Amerikalılar başkanlarına adıyla hitap edip Barack veya Donald dese de, etrafındaki inansın inanmasın tüm insanlar İslam peygamberine adıyla hitap edip Muhammed dese de T.C. Cumhurbaşkanı da dahil olmak üzere pek çok kişi bu ülkenin herşeyini borçlu olduğu, kurucusu Atatürk'e adıyla hitap ederek Mustafa Kemal dese de siz değerli şahsiyet Demir hazretlerine forumdaki rumuzunuzla hitap etmesi çok ayıp kaçmış, kınıyorum kendisini.
Gerçi "Ne diyem, Mahmut'mu diyem?" de diyebilir ama en azından öyle söylememiş.
Bu sayfada herkes kendince doğru bildiklerini dili döndüğünce yazmaya çalışıyor kimse de böbürlenmiyor da sendeki bu kibiri anlayamadım Demir.
Forumun huzurunu bozmaya mı geldin kuyruk acın mı var bilmiyorum ama çok belli ediyorsun kendini Demir. Benim maliyetim de 67 kuruş. İlk kez bu sene temettü aldım. Hadi bana da kulp bul, ispatla.
İnsanların yazdıkları esastır, onlar beyan alınır. Belki yeniden hisse satın aldı da maliyeti yükseldi, belki yüksek fiyattan almıştı nereden biliyorsun hisseleri alırken yanında mıydın da bu kadar terbiyes sınırını aşan cevap verdin Demir'cim?
İngiliz Kraliyet ailesine mensupsun sanırım onun için zoruna gitti biraz.
Bu hareketin sanki bana yapılmış gibi hissettim ve çok sinirlendim. Yanlışlığını ispatlayamadığın sürece herkesin beyanı doğrudur. İşyat sayfasında yazdığına bak, boşuna forumu meşgul ediyoruz. Yönetime rica edeyim de Demir için özel sayfa açsın, hangi çatalla hangi yemek yeniri bilebilen, kültürlü insanlar yazabilsin oraya sadece.
Kimsenin adamlığını sorgulamak senin haddine değil, bence sen önce bi tornacıya git de bi pasını sildir. Çürümüşsün Demir'cim.
Yer İmleri