Artan

44,72 9.99 11:13
14.980,00 9.99 11:13
159,70 9.99 11:13
3,99 9.92 11:13
34,54 7.94 11:14
Artan Hisseler

Azalan

13,18 -9.97 11:13
90,75 -7.87 11:14
3,38 -6.63 11:14
153,10 -6.53 11:14
29,00 -6.33 11:14
Azalan Hisseler

İşlem

2.819.460.203,28 11:14
2.178.744.498,25 11:14
2.154.430.869,96 11:14
2.027.939.685,54 11:14
1.869.806.557,01 11:14
Tüm Hisseler
Sayfa 58/92 İlkİlk ... 848565758596068 ... SonSon
Arama sonucu : 752 madde; 457 - 464 arası.

Konu: KUVVA - Kuvva Gıda Ticaret ve Sanayi Yatırımları AŞ

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. 11 milyon nakit girişi olacak

2. Değerli bir arkadasimiz 44 milyon filan diyordu. Umarım bir daha bu sekilde yanlış bilgiler paylasmazlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Manisa-İzmir
    Gönderi
    416
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by Taptuk Yazıyı Oku
    Değerli bir arkadasimiz 44 milyon filan diyordu. Umarım bir daha bu sekilde yanlış bilgiler paylasmazlar
    Sayın Taptuk öncelikle söylemeliyim ki iyi niyetinizden şüphem yok. Ancak ben söylediklerimin arkasındayım. Böyle bildirimlerin yanlış anlaşılması sebebiyle kimse zarar görmesin istediğim için yazıyorum. Yoksa bildiklerim bana yeter zaten. Paylaşmak bilginin zekatıdır. En fazla önümüzdeki hafta sonuna kadar(10 Haziran) bu iş netleşir. (Önümüzdeki salı bekliyorum.) Prosedüre göre belirlenecek minimum tutarı hesaplamıştım ancak SPK daha düşük bir fiyat belirlerse kanuni olarak sebeplerini de açıklamak zorunda. Veysi Bey'in kendini bu duruma sokmak isteyeceğini düşünmüyorum. Diyelim oldu. Bu durumda da fiyatın 2 TL altında olması imkansız. Çünkü tahsisliye ilk başvuru tarihindeki fiyat bu. O zaman bile kasaya 22 mn girer. Üstelik düşük belirlenen fiyat yüzünden mahkeme yolu açılır. Umarım doğru olanı yaparlar.

Saygılar...

CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarımı lütfen yatırım tavsiyesi olarak almayınız. Pala'dan yediğim kazıkların haddi hesabı yok. Körle yatan şaşı kalkarmış.

4.  Alıntı Originally Posted by SERCAYOLKAN Yazıyı Oku

...

Demek ki fiyat hesapladığımız gibi 5 tl civarında çıktı. Burada çıkan fiyatı vermemeleri biraz etik olmamış. Sonuçta SPK ya başvurulmuş. Fiyat açıklanmalıydı.

Bu durumda tahsisli fiyatı en alttan hesaplanarak 3,95-4 tl de tutulacak demektir. Kasaya da 43-44 mn gibi bir nakit girişi olur. Piyasa değeri 73 mn olan Serve'nin bu boyuttaki para girişine nasıl tepki vereceğini hep birlikte izleyeceğiz.
    Ve fiyat 4.74 TL …

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/854753
    Tüm yazdıklarım şahsi fikrimdir. Yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Manisa-İzmir
    Gönderi
    416
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by Amateur Yazıyı Oku
    Evet sayın Ameteur, hesabı aşağı yukarı tutturduk. Birde baştan söyledikleri gibi (bkz. Kap) 11 mn lot alsalardı müthiş olurdu. Tabi bu durum da iyi. Borçlar kapanacak ve işletme sermayesi olacak. Umarım yoluna devam eder.

Saygılar...

Yazdıklarımı lütfen yatırım tavsiyesi olarak almayınız. Pala'dan yediğim kazıkların haddi hesabı yok. Körle yatan şaşı kalkarmış.

Alıntı Originally Posted by SERCAYOLKAN Yazıyı Oku
    Evet sayın Ameteur, hesabı aşağı yukarı tutturduk. Birde baştan söyledikleri gibi (bkz. Kap) 11 mn lot alsalardı müthiş olurdu. Tabi bu durum da iyi. Borçlar kapanacak ve işletme sermayesi olacak. Umarım yoluna devam eder.

Saygılar...

Helâl olsun sana hocam,gerçekten bu işleri biliyorsunuz.Tebrik ederim sizi.Veysi beye de hayırlı olsun der,başarılı bir yönetici olmasını temenni ederim.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Manisa-İzmir
    Gönderi
    416
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    Helâl olsun sana hocam,gerçekten bu işleri biliyorsunuz.Tebrik ederim sizi.Veysi beye de hayırlı olsun der,başarılı bir yönetici olmasını temenni ederim.
    Estağfurullah batık hocam. Ben de Veysi Bey'in borsa çakallıklarına girişmeden yoluna devam etmesini umuyorum.

Saygılar...

8.  Alıntı Originally Posted by SERCAYOLKAN Yazıyı Oku

Saygılar...

Sayın SERCAYOLKAN analizlerinizi misafir olarak takip ediyorum. ve hiç yorumda yazmadım. Çok isabetli yorumlarınız var. Ancak bu mesajınızda sanki biraz ümitsizlik gördüm gibi. Beklentileriniz gerçekleşmemiş gibi bir sinyal aldım. Acaba yanılıyor muyum. Ayrıca sizle birlikte isabetli yazıları olan bir arkadaş daha vardı. uzun zamandır görmüyorum. Acaba hisseyi sattı mı yoksa bilmediğimiz bir sıkıntı durumu mu var. En kalbi selamlarımla

Sayfa 58/92 İlkİlk ... 848565758596068 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •