Bayramdan sonra Libya ve Doğu Akdeniz çok konuşulacak gibi duruyor.
Bayramdan sonra Libya ve Doğu Akdeniz çok konuşulacak gibi duruyor.
Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan Cumhurbaşkanı kararlarına göre, finansman bonosundan alınan yüzde 10 düzeyindeki vergi yüzde 15’e çıkarılarak, mevduatın vergisi ile eşitlendi.
Döviz ve altın alım satımında uygulanan Banka Sigorta ve Muamele Vergisi de (BSMV) “binde 2″den “yüzde 1†düzeyine yükseltildi. Bundan sonra her 100 dolar alımında 1 dolar vergi olarak verilecek. Bireysel yatırımcılar için finansman bonosunun vergisi de yükseltilirken, kurumsal yatırımcılar için vergi ‘0’ olarak uygulanmaya devam edecek.
UZMANLAR: BÜYÜK HATA
Uzmanlar, bunu çok büyük bir hata olarak değerlendirdi; İnsanların vergi vermemek için elden dövizle ödeme yapmaya başlayacağı, işlemlerin kayıt dışına çıkacağı, tahtakale piyasasının tekrar hareketleneceği ve TL’nin kullanımı da bu karardan olumsuz etkileneceği uyarısı yaptı.
Ekonımist Uğur Gürses, “Döviz Swap’ı peşinde koşan, son 10 yılın rekor döviz borçlanmasını yapan ekonomi yönetimi, vergi artışı ile vatandaşa ve şirketlere siz koşmayın diyor. TL’ye yatırım yapanları cezalandırıyor†diye yazdı.
Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.
Merhabalar herkese iyi bayramlar. Viopta yeniyim. Bana aracı kurum tavsiyesi verebilir misini acaba? Komisyon oranları düşük olan. Teşekkürler.
Global Borsalar Yem Yeşil
Tabiki şuan biz kapalı olduğumuz için bir anlamı yok 🙃
Terbiyesizce ve ahlaksızça almışlar
Tatil olmasaydı xu100 💓104.175💓 yanardı DİE düşünüyorum bu şartlar da
Bakalım yarın global ne durumda olacak
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Şuan ki durumlar borsalar ve globalleşme olarak yalnıs çıkarım lar elde etmemize neden olabilir globalleşme sekteye uğradı her ülke kendi yağı ile kavrulmaya başladı işin özü yurt dışının iyi olması bizi pek alakadar etmeye bilir sonuçta izole bir dünya olduk ihracat ve ithalat dengelerinin değiştiği bir duruma geldik sonuçta dax daki yükseliş hükumetin piyasalara doğrudan veya dolaylı tam destek vermesi ile mümkün peki bizde aynı durum geçerli mi
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Makastan büyük avantaj var ...
Others Short 80.000 ....
Dışarısı da yeşil ....
Hemen koşup LONG açmalı ... çok iyi fırsat var![]()
Yer İmleri