Sayfa 58/1003 İlkİlk ... 848565758596068108158558 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 457 - 464 arası.

Konu: Viop - XIX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    897
    Bayramdan sonra Libya ve Doğu Akdeniz çok konuşulacak gibi duruyor.

2. Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan Cumhurbaşkanı kararlarına göre, finansman bonosundan alınan yüzde 10 düzeyindeki vergi yüzde 15’e çıkarılarak, mevduatın vergisi ile eşitlendi.

Döviz ve altın alım satımında uygulanan Banka Sigorta ve Muamele Vergisi de (BSMV) “binde 2″den “yüzde 1†düzeyine yükseltildi. Bundan sonra her 100 dolar alımında 1 dolar vergi olarak verilecek. Bireysel yatırımcılar için finansman bonosunun vergisi de yükseltilirken, kurumsal yatırımcılar için vergi ‘0’ olarak uygulanmaya devam edecek.

UZMANLAR: BÜYÜK HATA
    Uzmanlar, bunu çok büyük bir hata olarak değerlendirdi; İnsanların vergi vermemek için elden dövizle ödeme yapmaya başlayacağı, işlemlerin kayıt dışına çıkacağı, tahtakale piyasasının tekrar hareketleneceği ve TL’nin kullanımı da bu karardan olumsuz etkileneceği uyarısı yaptı.

Ekonımist Uğur Gürses, “Döviz Swap’ı peşinde koşan, son 10 yılın rekor döviz borçlanmasını yapan ekonomi yönetimi, vergi artışı ile vatandaşa ve şirketlere siz koşmayın diyor. TL’ye yatırım yapanları cezalandırıyor†diye yazdı.
    Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.

Merhabalar herkese iyi bayramlar. Viopta yeniyim. Bana aracı kurum tavsiyesi verebilir misini acaba? Komisyon oranları düşük olan. Teşekkürler.

4. Global Borsalar Yem Yeşil

Tabiki şuan biz kapalı olduğumuz için bir anlamı yok 🙃

Terbiyesizce ve ahlaksızça almışlar

Tatil olmasaydı xu100 💓104.175💓 yanardı DİE düşünüyorum bu şartlar da

Bakalım yarın global ne durumda olacak
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

5.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Global Borsalar Yem Yeşil

Tabiki şuan biz kapalı olduğumuz için bir anlamı yok [emoji854]

Terbiyesizce ve ahlaksızça almışlar

Tatil olmasaydı xu100 [emoji176]104.175[emoji176] yanardı DİE düşünüyorum bu şartlar da

Bakalım yarın global ne durumda olacak
    Şuan ki durumlar borsalar ve globalleşme olarak yalnıs çıkarım lar elde etmemize neden olabilir globalleşme sekteye uğradı her ülke kendi yağı ile kavrulmaya başladı işin özü yurt dışının iyi olması bizi pek alakadar etmeye bilir sonuçta izole bir dünya olduk ihracat ve ithalat dengelerinin değiştiği bir duruma geldik sonuçta dax daki yükseliş hükumetin piyasalara doğrudan veya dolaylı tam destek vermesi ile mümkün peki bizde aynı durum geçerli mi

DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Makastan büyük avantaj var ...

Others Short 80.000 ....

Dışarısı da yeşil ....

Hemen koşup LONG açmalı ... çok iyi fırsat var

7.  Alıntı Originally Posted by ZigZag Yazıyı Oku
    Yasağım kalktı, forum yönetimine bu yüzden tşk ederim

Ama artık burda yazmak istemiyorum,

İnsan bir kere soğuyunca ısınması zor oluyor

Vasat ve derinliği olmayan yorumlarla forumun şu anki hali ne yazık ki takip edilir gibi deği zaten

bende sizlere af konusun da bir iki cümle yazarak katkıda bulunmak istedim tabiiki sayın ZigZag

Çok tşk ederim .....

af konusunda daha başka bir çok kullanıcıdan destek alacağımı sanırken,

saniyede gömdüler ve bir daha adımızı anmadılar

10 yıl yazış, saniyede merhabayı kes

insan çiğ süt emmiş, bunu çok iyi anladık, iyi bir hayat dersi oldu bana

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku

bende sizlere af konusun da bir iki cümle yazarak katkıda bulunmak istedim tabiiki sayın ZigZag

Sayfa 58/1003 İlkİlk ... 848565758596068108158558 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •