Originally Posted by
avarak28
Sayın keko kardeşim zamanın olduğunda birde BAGFS uğrasan çok sevinirim saygılarımla bol kazaçlar
bağfasta fiyat 4,50 civarlarında iken uğraşmış idim...o vakit ederi 25 civarlarıdır demiştim...benim yorumlarımdan 3-4 ay sonra 20 tl yi gördü..ardından düştü sonra tekrar 20 tl yi gördü..sonra bir daha aynısını yaptı..benden sonra aracı kurumlar da 24 tl fiyat hedefleri verdiler...tabi onlar bu tavsiyeleri verdiklerinde bağfas zaten zirvelerine yaklaşmış idi...
o tarihlerde ttraktör 25,30 civarlarında iken 175 tl fiyat hedefi vermiştim bir kaç yıl içinde..yanlış hatırlamıyorsam yakın zamanda 132 tl yi gördü...doasta da yine fiyatı 4,00-5,00 aralıklarında iken 20 tl hedefi vermiştim..oda kısa sürede oraları gördü son zamanlarda da tavan tavan gidiyor sanırım 24 civarlarına ulaşmış olması lazım...
brisada ise 2-3 yıl içinde 45 tl fiyat hedefini vermiştim...o fiyat hedefini verdiğimde brisa 6,50 civarlarında sürtüyordu...son 5 yıl içinde bir kere dahi olsun tavan görmemişti...brisada en küçük bir hayat belirtisi yoktu..2015 yılında görmüş olduğu 10,00 tl lik zirvesi bile hayaldi...ben ise o zirvenin çok komik kaldığını ve rahat geçeceğini söylemiştim..
kısacası dostum beni geç tanımışsın...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri