Sayfa 58/265 İlkİlk ... 848565758596068108158 ... SonSon
Arama sonucu : 2117 madde; 457 - 464 arası.

Konu: BRISA - Brisa Bridgestone

1.  Alıntı Originally Posted by avarak28 Yazıyı Oku
    Sayın keko kardeşim zamanın olduğunda birde BAGFS uğrasan çok sevinirim saygılarımla bol kazaçlar
    bağfasta fiyat 4,50 civarlarında iken uğraşmış idim...o vakit ederi 25 civarlarıdır demiştim...benim yorumlarımdan 3-4 ay sonra 20 tl yi gördü..ardından düştü sonra tekrar 20 tl yi gördü..sonra bir daha aynısını yaptı..benden sonra aracı kurumlar da 24 tl fiyat hedefleri verdiler...tabi onlar bu tavsiyeleri verdiklerinde bağfas zaten zirvelerine yaklaşmış idi...

o tarihlerde ttraktör 25,30 civarlarında iken 175 tl fiyat hedefi vermiştim bir kaç yıl içinde..yanlış hatırlamıyorsam yakın zamanda 132 tl yi gördü...doasta da yine fiyatı 4,00-5,00 aralıklarında iken 20 tl hedefi vermiştim..oda kısa sürede oraları gördü son zamanlarda da tavan tavan gidiyor sanırım 24 civarlarına ulaşmış olması lazım...

brisada ise 2-3 yıl içinde 45 tl fiyat hedefini vermiştim...o fiyat hedefini verdiğimde brisa 6,50 civarlarında sürtüyordu...son 5 yıl içinde bir kere dahi olsun tavan görmemişti...brisada en küçük bir hayat belirtisi yoktu..2015 yılında görmüş olduğu 10,00 tl lik zirvesi bile hayaldi...ben ise o zirvenin çok komik kaldığını ve rahat geçeceğini söylemiştim..

kısacası dostum beni geç tanımışsın...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by güccükyatırımcı Yazıyı Oku
    Evet keko dediğin gibi ben yaşlı ve ihtiyar bir adamım, tahtalara üçgen atıldığı 200 adet hisseye 1 lot denildiği zamanları yaşayan birisiyim.

Kekom seni seviyoruz yolunda bahtında açık olsun, alım yaptığın hisseler tavan olsun.

Not-BRİSA'nın geri vitesi arıza yapmış.
    teşekürler dostum...benim gönlümün bir parçası da daima sizinle...sizin kazanmanız beni de çok sevindiriyor....sizin de yolunuz açık olsun...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by wracker Yazıyı Oku
    keko geldı kacın demedımmı o gelınce murıtler dolusuyor tahta yapıcı basıyor hemen
    sana sadece gülmek istiyorum...ama yine de küçük bir açıklama yapayım...bu hissede ilk yazışım fiyat 6,50 seviyelerinde ikendi..son yazdığımda da bilançodan bir gün önce yazdım galiba 15 civarlarında idi...bilanço beklentisi ile çok kısa sürede %30 civarı prim yaptı...bunu değerlendirmek gerekiyordu..

unutmamalı brisanın da geri vitesi var..ne zaman geri vitese takacağını siz yatırımcıların belirlemesi gerekiyor...19,75 civarlarına kadar gelip 20,00 psikolojik seviyeden ilk etapta dönmesi normaldir...düzeltme her hissede olan bir şeydir ki bunun olabileceğini de zaten söyledim....gerisi de artık sizin bilgi ve tecrübenize kalan bir şeydir...

kısada sert çıkışların her zaman sert düzeltmesi de olur ama orta ve uzunda hisse yoluna devam edecektir..düzeltme bittikten sonra tekrardan 20,00 psikolojik direnç seviyesini test etmeye gelecek ve belki de oranın üzerine çıkarak 25,00 ları hedefleyecektir..

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    sana sadece gülmek istiyorum...ama yine de küçük bir açıklama yapayım...bu hissede ilk yazışım fiyat 6,50 seviyelerinde ikendi..son yazdığımda da bilançodan bir gün önce yazdım galiba 15 civarlarında idi...bilanço beklentisi ile çok kısa sürede %30 civarı prim yaptı...bunu değerlendirmek gerekiyordu..

unutmamalı brisanın da geri vitesi var..ne zaman geri vitese takacağını siz yatırımcıların belirlemesi gerekiyor...19,75 civarlarına kadar gelip 20,00 psikolojik seviyeden ilk etapta dönmesi normaldir...düzeltme her hissede olan bir şeydir ki bunun olabileceğini de zaten söyledim....gerisi de artık sizin bilgi ve tecrübenize kalan bir şeydir...

kısada sert çıkışların her zaman sert düzeltmesi de olur ama orta ve uzunda hisse yoluna devam edecektir..düzeltme bittikten sonra tekrardan 20,00 psikolojik direnç seviyesini test etmeye gelecek ve belki de oranın üzerine çıkarak 25,00 ları hedefleyecektir..
    Sevgili keko, şöyle bir 6 liraya doğru düzeltme yapar mı dersin? Hafif daha mallansaydık. Fazla durmasına gerek yok orada. Gelsin, 2-3 gün dursa yeter, erzağımızı alırız.

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bağfasta fiyat 4,50 civarlarında iken uğraşmış idim...o vakit ederi 25 civarlarıdır demiştim...benim yorumlarımdan 3-4 ay sonra 20 tl yi gördü..ardından düştü sonra tekrar 20 tl yi gördü..sonra bir daha aynısını yaptı..benden sonra aracı kurumlar da 24 tl fiyat hedefleri verdiler...tabi onlar bu tavsiyeleri verdiklerinde bağfas zaten zirvelerine yaklaşmış idi...

o tarihlerde ttraktör 25,30 civarlarında iken 175 tl fiyat hedefi vermiştim bir kaç yıl içinde..yanlış hatırlamıyorsam yakın zamanda 132 tl yi gördü...doasta da yine fiyatı 4,00-5,00 aralıklarında iken 20 tl hedefi vermiştim..oda kısa sürede oraları gördü son zamanlarda da tavan tavan gidiyor sanırım 24 civarlarına ulaşmış olması lazım...

brisada ise 2-3 yıl içinde 45 tl fiyat hedefini vermiştim...o fiyat hedefini verdiğimde brisa 6,50 civarlarında sürtüyordu...son 5 yıl içinde bir kere dahi olsun tavan görmemişti...brisada en küçük bir hayat belirtisi yoktu..2015 yılında görmüş olduğu 10,00 tl lik zirvesi bile hayaldi...ben ise o zirvenin çok komik kaldığını ve rahat geçeceğini söylemiştim..

kısacası dostum beni geç tanımışsın...
    Çok teşekkürler

6.  Alıntı Originally Posted by JoNaThAn Yazıyı Oku
    Sevgili keko, şöyle bir 6 liraya doğru düzeltme yapar mı dersin? Hafif daha mallansaydık. Fazla durmasına gerek yok orada. Gelsin, 2-3 gün dursa yeter, erzağımızı alırız.
    orası artık bir hayaldir...artık oraları görmesi mümkün değildir...bu güne kadar ne kadar birikim yapılmış ise onlar ile idare etmek lazım...şu anda sahip olunan hisseler de çok değerli..bence değerini bilmek lazım...

ben hepinize başarılar diliyorum..

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    orası artık bir hayaldir...artık oraları görmesi mümkün değildir...bu güne kadar ne kadar birikim yapılmış ise onlar ile idare etmek lazım...şu anda sahip olunan hisseler de çok değerli..bence değerini bilmek lazım...

Sağolun hocam olumlu düşünceleriniz için. İnşallah dediğiniz hedeflere tez zamanda gelir. Ytd

WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku

Elbette, ben de işin esprisindeyim. Oralar artık zor.

Ancak bilançoya bakınca, faiz giderlerimizin hala daha ağır olduğunu görüyorum ve bununla başa çıkma yöntemimiz kasada tuttuğumuz nakit. Bu her zaman sürdürülebilir olmayabilir, o nedenle borçlar ve faiz giderleri azaltılmalı. Eğer olur da belli sebeplerle 10-13 arasına gelirse, lot artırmak için hazır bekleyeceğim.

Diğer yandan, şu tür haberler hiç hoşuma gitmiyor:

https://tr.euronews.com/2020/11/11/g...gerceklestirdi

https://www.havayolu101.com/2019/05/...meti-baslatti/

Dünyada drone ile ulaşım konusundaki gelişmeler hızla artıyor ve bu araçlar tekerleksiz. Gelecekte lastik üreticileri için bir tür tehlike. Bunu birkaç yıllık kısa vade için değil, 2030-2040 yıllarını bulacak yatırım stratejisi için söylüyorum. Dünyadaki lastik kullanımını, talepleri ve geleceğe dönük beklentileri dikkatli bir şekilde takip etmeli.
    ...

Sayfa 58/265 İlkİlk ... 848565758596068108158 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •