Forumda sizin gibi ve yeni üye gibi kerameti kendinden menkul KY dostu gözüken forumdaş gözükenlere; kandırabildiğiniz/ yönlendirebildiğiniz KY kalmadı artık...
Kağıdı iyice aşağıya baskıladılar... siz deki telaşa göre bundan sonra mal kaptırabilirler... bu kağıdı alırken; sabit giderleri sürekli azalırken ( düşük kalacakken) gelirleri sürekli artacak enerji sektörüne yatırım yaptım... sizin derdiniz ne; hisse ve patronu kötüyse burada ne işiniz var... kağıdı niye kötülüyorsunuz.... sattıysanız/ aşağıdan almayı düşünüyorsanız, sattırmaya çalışıyorsanız boşuna çaba.... Norveç Varlık Fonu gibi büyük köpek balıklarına yem bile olabilirsiniz...YTD
https://tr.tradingview.com/chart/GWIND/mGGiZPmU/
Kağıdı kötülemek veya övmek yerine; burada bilgi paylaşmaya ve hilesiz yorum ve tartışmaya evet...Ayrıca forum kurallarını bir daha hatırlatırım...
YTD
“Kişi kendini överken gerçeği itiraf edermiş”
Size tetikçilik yapanlar gibi davranıyorsunuz diyoruz... yani fiyatları biliyorsan satar/alır her zaman kazanırsın burada işin ne.. bu kağıt zaten yeni arz; teknik açıdan kimse şu olacak bu olacak diye isabetli yorum yapamaz... maşallah sen fiyat bile veriyorsun..
başka kapıya.... burada panik yaptırdıklarınız/yapanlar sattı..
şimdi düştükçe tırtıklama zamanı siz ve operasyoncular ne kadar uğraşsanız da epey tırtıklayacağız.. boşuna kürek çekiyorsun..varsa teknik temel yorumun ondan bahset.. iniş çıkış fiyatını tahtacı ve yancıları dışında kim bilebilir?
Dediğim gibi birisi (serbest gezen bir köpek balığı) canınızı çok yakar/yakmak üzeredir...
YTD
her hissede olduğu gibi bizim hissemizdede .masallah ben dediydim sarıyorlar ben dediydim alıyorlar .yahu hisseyi ya basarlar belli noktaya ordan toplarlar yada hisseyi alırlar belli noktada satarlar.eeee bizdede hisse yüzde 15 düşünce feryat çıkınca bakalım ne diyicekler.ben teknik olarak halka arz olmuş hhisselere pek girmiyorum girmeme sebebim teknik grafik oturmaış hisse eskisin biraz öyle ama son zamanda basta gwind olmak üzere girdim hisseye yukardanda mal kaldı elimde 4 95 ten ortala ma yapıcaz asagıdanda alıcaz .bu hissenin sahibi aydın doğan .isterse 2 tl basar hisseyi isterse 13 tl ye götürür hisseyi unutmayın.borsacı kendi .acıma duygusu yoktur yakar insanı hisselerini hep dipten almaya bakın yoksa hareket bittimi iki üç yıl sonra uğrar bir daha gwind hissemizde operasyon yapmadı daha asıl adanalı ve bunun gibiler bunu unutmasın operasyon yasadıkmı görürsünüz nerelerdeyiz30 hazirana kadar hisse alıcagını 5 05 fiata kadar diye sözü var spk ye artı 1 milyon şirketin içi boşaltıldı deniyor bu temettü olarak verildi keske şirket borç kullanmada kullansaydı.eski ortaklarla paylasıldı yazımın devamı yeni satfada
kasada sermayemizin yarısı kadar nakit var .bu da bedelsiz ola bilir belki her an yüzde 50 bedelsiz haberi gelebilir veya seneye .ama santraller çoğaldı kar güzel gelicek verimli sirkettek verimsiz olan konu aydın doğanın olması .ehhhh aydın doğan itibarını düşünüyorsa böyle zamanda hissesine sahip çıkar .itibarını düşünmüyorsa sahip çıkmaz.bakın tek zararda olan hisse aydın doğanın halka arz ettigi hisse GWİND .arkadaslar .burda artık itibar konuşur.....
Yer İmleri