Sayfa 58/81 İlkİlk ... 848565758596068 ... SonSon
Arama sonucu : 643 madde; 457 - 464 arası.

Konu: XU030_endeksi

xu030__ öngörüde bulunarak yazmak sağlıklı olmuyorda, yarın hissede olacağım için gördüğüm bir noktayı vurgulamak istedim.

endeks çamura girdi buna şüphem yok. ama geliyor görünmez bir el çekip çıkartarak sanki kurtulmuş görüntüsü veriyor.
    artık ne kadar gezdirip dolaştırırlarsa dönecek diye bekle dur. bende zaten onun için sürekli güne göre alınıp satılmasını vurguluyorum. grafik falan hikaye.. arada almaya veya satmaya kararlı olduklarında peşlerine takılırsan işliyor, hemde tıkır tıkır. ama kafes dolduğunda kapağı kapatıp dereden aşağı yuvarlayıveriyorlar bunu hep yapıyorlar ve herkeste görmesine, bilmesine, rağmen o çizgilerin çalışan sesindeki zevk bağımlılık yapıyor ve onun keyfiyle devam ediliyor. değilse grafik üzerine çizgi çekilerek istikrarlı bir kazanç sağlanması mümkün değil. kimler tebeşir oldu bu piyasada. yav adam yukardan gözetliyor, hangi yoldan gelip geçilecek hepsini biliyor. sana ekmek yedirirmi hiç. ee.. ne yapacağız o zaman diyeceksiniz. ah onu bir bilsem söylermiyim hiç? aklımı yoldamımı buldum zıplamak yok ama, onu geçeceksin. bunu ne ben, ne sen, nede bir başkası asla yapmaz. bedavadan sallamayacaksın. bekara karı boşamak kolaydır derler yaa cancağzım böyle işte. hadi hayırlı traşlar. gerçi o kadar berber varken...

neşet babadan tüm berberlere gelsin
    https://www.youtube.com/watch?v=K1HjyZzjvXw

Nasrettin Hoca, evinin önünde oturmuş, elinde bir sopa, toprağı eşeliyor.
    Komşuları sormuşlar:
    - Hayırdır Hocam, ne yapıyorsun?
    - Yüzüğümü kaybettim... Onu arıyorum.
    - Burada mı kaybettin?
    - Hayır... Samanlıkta kaybettim.
    - Öyleyse... Samanlıkta kaybettiğin yüzüğü ne diye kapının önünde arıyorsun?
    - Samanlık karanlık da

ne yazsak ucu borsacıya dokunuyor. ne ise çok güldüm tadında bırakayım

xu030__ destek 1526.36

5. Teşekkürler...

Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Teşekkürler...
    desteği dikkate alın çin malı değil.. üzerinde al ver artık nasıl yaparsanız bilemem ama. hala ateş çeberi içindeyiz. senin sevdiğn kağıt YKBNK direnç 2.59. buna göre yukarı hareketler tepki olarak kalır. bol şanslar

xu030__ benim eşek sırt üstü yatarken şu anki pozisyona göre düşüncemi paylaşayım istedim. bakın şu anda ne yukarı ne aşağı diye kimse söyleyemez. ancak destek 1526.36 kırıldığında bu satışa girdiğimize işaret eder. ancak direkti satmaya devam ederler yoksa tekrar yukarı alarakmı.. takip etmek lazım. şu an kafalarına göre alıp veriyorlar. benim kilit rakamım 1526.36 kırılmadıkca bende kafama göre alıp veririm. ama kırılırsa!!! söylediğim gibi. bol şanslar

Sayfa 58/81 İlkİlk ... 848565758596068 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •