Sayfa 58/505 İlkİlk ... 848565758596068108158 ... SonSon
Arama sonucu : 4035 madde; 457 - 464 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    Adam ınvestıngde, herkes kopyalayıp, spk ya gondersın dıye yazmış.. savcının yanına gıdıyormus sımdı.. çarsı karısabılır. destek olalım..
    Hep destek tam destek. Buyrun:

https://www.m o n d a q.com/turkey/shareholders/1059904/anon304m-350304rket-ynet304m-kurulu-yeler304ne-kar350i-ailan-sorumluluk-davalari

* Forum, linkteki monda q kelimesini spam olarak algılıyor. O kısmı düzeltin arkadaşlar.

2.  Alıntı Originally Posted by şahonun pungarı Yazıyı Oku
    investıngde yazılmış ( a1 kapıtal- gırısım sermayesıne gececek denıyor- murat bu sebepten payını artırıyormuş )

sermaye piyasası kuruluna araştırılması talebidir güler yatırım holding %99 halka açık şirketinin içinin boşaltılması şirket 2021 yılı içinde %300 bedelli sermaye artırımına gitmiştir. Artırım sonucunda girişim sermayesi yönetimi şirketi kurulmuştur. 13.12.2021 de atılan kapta glryh şirketi pay sahiplerinin hakları kısıtlanarak girişim sermayesi şirketinin murat güler tarafından sermaye artırımı yoluyla şirketin %75 den fazlasını ele geçirmesi söz konusudur. Glryh patronu olan murat güler'in glryh'in %60 civarı pay sahibi olduğu a1 capital şirketini ederinin çok altında girişim sermayesi şirketine devir ederek şirketin içini boşaltmaya çalıştığını düşünmekteyim. Hissedar olarak şüphelerimin giderilmesini. Hiçbir telefonu açmayan yatırımcı ilişkileri bölümünün izahının yapılmasını. Ayrıca şiketin bedelli sermaye artırımına onay veren isimlerin soruşturulmasını spk tarafından gerekli incelemelerin başlaması gerekirse şirkete kayyum atanmasını talep etmekteyim.
    hıssedar adamın yazdıgı metın nasıl ıyımı ? Guzel bır dılekcemı ?

3. Hayek nerdesın hayek, tek satır şıkayet yapmadın / paylaşmadın... senın de yatacak yerın yokk

4.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    hıssedar adamın yazdıgı metın nasıl ıyımı ? Guzel bır dılekcemı ?
    Şahocuğum SPK'ya Murat Güler'i anlatmaya gerek yok, adam zaten 1 numaralı sabıkalı hakkında envai çeşit soruşturma var. Dün de dedim, bunlar birbirinin kuyruğuna basmazlar, çünkü senin dilekçeni akşam hep beraber rakı masasında gülerek okuyorlar.

5.  Alıntı Originally Posted by hissedarxd Yazıyı Oku
    şahocuğum spk'ya murat güler'i anlatmaya gerek yok, adam zaten 1 numaralı sabıkalı hakkında envai çeşit soruşturma var. Dün de dedim, bunlar birbirinin kuyruğuna basmazlar, çünkü senin dilekçeni akşam hep beraber rakı masasında gülerek okuyorlar.
    murat , muhafazakar adam, rakı içmez o ya. Ayrandır oo

6. Sn. Soranoglu tespitleriniz için teşekkür ederim.

Hisse tam 22.50 yi geçtiği 13 Aralık ta (işlem hacmi 2400 bin üzeri) öğleden sonra satışlar ve akşamında şirketten pat bir açıklama A1 Girişim tahsisli sermaye artırım haberi.

Bu haberin GLRYH yatırımcıları için olumsuz olabilse de RTA için olumlu sonuçları olabilir.
    A1GS nin hızlı büyümesi için İCG elindeki B grubu RTA hisselerinin bir kısmının A1GS ne aktarma ihtimali olabilir ilerde.
    *Yatırım tavsiyesi değildir. Şimdiye kadarki öngörülerimin çoğu boş çıktı.

RTA üzerinde hangi Yönetim Kurulu karar alma da etkili sizce Güler mi yoksa İCG Finansal mı?
    Genel kanı GLRYH ama kilit şirket İCG dir.
    RTA yı alan şirket İCG Finansal dır. Gizlilik Sözleşmesi İCG ile yapıldı.
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/709152

7. Biriniz aranızdan , firmayla görüsüp , pazarlama departmanı ile sorarmısınız telefon ile veya WhatsApp hattı ile ...

Merhaba , Omıgron tespit edebilen kit mevcutmudur , firmamız için düşüyorum diye ...Bakalım ne diyecekler ))

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    arkadaşım sen ne anlamaz adamsın.

bir b.ka yaramayacağını bilmeme rağmen, cimer üzerinden şikayet metnini yazdım.

sana da cimer numarasını attım.

zaten senin içeriğine benziyor! sana özelden atacağım bakarsın tamam mı ?

Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    Hayek nerdesın hayek, tek satır şıkayet yapmadın / paylaşmadın... senın de yatacak yerın yokk

Sayfa 58/505 İlkİlk ... 848565758596068108158 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •