ASELSAN yabancı oranı 23 Mart 2022 % 37,44. 22 Mart 2022 % 37,62.
Fark % -0,18. (Kaynak İş Yatırım).
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
ASELSAN yabancı oranı 23 Mart 2022 % 37,44. 22 Mart 2022 % 37,62.
Fark % -0,18. (Kaynak İş Yatırım).
Yasal Uyarı.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Sermayenin 4 misli kar var
Hisse başına 4 TL dağıtması lazım.
Bak o zaman yabancı durdurabilir mi hisseyi
Ereğli temetuyu verdi verdiği fiyata da geldi
Ne yapıyor yönetim kurulu ya hu nisan geldik
Dünkü şirketler kar payı veriyor açıklama yapıyor
Yılların ASELSAN i düştüğü duruma bak.
Toplantı davetiyesi bile yok ortalıkta
Acaba iyi yönetilmiyor mu diye sesli düşündüm.
Kaç tane bakan değişti gerekirse ASELSAN yönetimi de değişsin
benim temettü beklentim gerçek enflasyon oranında artarak verileceği yönünde, hakim ortağın ihtiyaçları düşünülerek verileceğini tahmin ediyorum.. bu oran geçen yılın 2 katı şeklinde olabilir veya 2.5 katı şeklinde olabilir..
ayrıca aselsan yatırımcısı üzerinde boşuna oyun kurmayın, aselsan yatırımcısı kemik gibidir ve emin olun dolar bazında ucuz kaldıkça toplamakta olduklarını tahmin ediyorum..
İki ihtimal var fıkrasıni bilir misin
Temel ile Dursun savaş çıkar mı cikmazmi diye konuşuyor arasında temel iki ihtimal var ya çıkar ya çıkmaz.cikmazsa sorun yok çıkarsa iki ihtimal var ya bizi askere alırlar ya almazlar.almazlarsa sıkıntı yok alırsa iki ihtimal var.ya oluruz ya esir düşeriz olurasek sıkıntı yok.esir düşersek iki ihtimal var.ya kağıt fabrikasına gönderirler ya sabun fabrikasına.sabun fabrikasına gidersek sıkıntı yok ama kağıt fabrikasına gidersek işte o zaman po.ku yedik da demiş
Aselsan da ya bilmediğimiz kötü bir olay var OYAK yatrimm 25 kuruş temettü var demiş galiba.bir arkadaş öyle yazdı.bunu haber alan akbabalar sattı gitti.
İkinci ihtimal ise bedelsiz temettü falan iyi gelecek haber öncesi baski ile ky yi sogucleyecekler akbabalar
Tek problem niye hala temettü miktarı açıklanmadı inatla
Ya da bedelsiz niye aciklanmadi
Yer İmleri