Sayfa 58/537 İlkİlk ... 848565758596068108158 ... SonSon
Arama sonucu : 4290 madde; 457 - 464 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

1. Hayırlısı bakalım. Twitterda takip ettiğim kadarıyla 12-15 ler arası fiyat biçiyorlar. Ama ekonomik veriler bunu göstermiyor. Seni takip ediyorum. Nasipten ötesi olmaz.

2.  Alıntı Originally Posted by notamah Yazıyı Oku
    Hayırlısı bakalım. Twitterda takip ettiğim kadarıyla 12-15 ler arası fiyat biçiyorlar. Ama ekonomik veriler bunu göstermiyor. Seni takip ediyorum. Nasipten ötesi olmaz.
    bu hisseyi iki aya yakındır trade yapmadan tutuyorum...temeline güveniyorum ama tahtada başka şeyler dönüyor...hiç bir olumlu haber fiyatlanmıyor...özeti çok adi bir speği var..amacı hiç çıkarmadan gelenleri tokatlamak...böyle adi ve çapsız speği ben gedzada gördüm...yalnız temeli güzelleştikçe speğin de oyun alanı daralacak..sabrı olmayan bu hisseyi tutamaz arkadaşlar..çünkü gerçekten de insanı deli ediyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bu hisseyi iki aya yakındır trade yapmadan tutuyorum...temeline güveniyorum ama tahtada başka şeyler dönüyor...hiç bir olumlu haber fiyatlanmıyor...özeti çok adi bir speği var..amacı hiç çıkarmadan gelenleri tokatlamak...böyle adi ve çapsız speği ben gedzada gördüm...yalnız temeli güzelleştikçe speğin de oyun alanı daralacak..sabrı olmayan bu hisseyi tutamaz arkadaşlar..çünkü gerçekten de insanı deli ediyor...
    Keko üstadım burda sizi deli ediyorlar, EGEGÜB de bizi zır deli ettiler.
    Ben böyle namussuz patron görmedim.
    Ha bugün ha yarın diye diye yerimizde saydık.
    Demekki nasip olacak.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by aslanselim Yazıyı Oku
    Keko üstadım burda sizi deli ediyorlar, EGEGÜB de bizi zır deli ettiler.
    Ben böyle namussuz patron görmedim.
    Ha bugün ha yarın diye diye yerimizde saydık.
    Demekki nasip olacak.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    aynen öyle dostum...bazen de acaba bu kocaere çok mu erken geldim diye düşünmeden edemiyorum...rezillik yaşanıyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. iki gün önce 2034 ü gördü bu gün 18,26 dan kapandı..üstelik de çok iyi bilançoya rağmen..sektörü olarak görülen ereğli ve diğerleri ciddi zararlar yazmasına rağmen...tam iki günde yüzde 10 düştü...bu tür tahtacıları ben ALLAH a havale ediyorum..başka bir şey de demiyorum...ben hala hissedeyim hiç satmadım...bakalım bu rezilliğe ne kadar dayanabileceğim ??

6. İyi ki zarar açıklamamış.Bir de tahtacı bu kadar güçlü mü veya var mı?Yani talep olursa tahtacı ne yapabilir?Örnek brlsm.
    Kim durdurabildi?

Redmi 7A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Belki de patornda sıkıntı var! Zoren de oldğu gibi. Zorenin haline bi bakın, hala bi arpa boyu yol gitmedi. Zoren, diğer ucan şirketlerden altyapı olarak cok cok iyi. Ama sahibi peruklu zoreni cıkartmıyor diyorlar. ne derece dogru bilemem

8.  Alıntı Originally Posted by notamah Yazıyı Oku
    Belki de patornda sıkıntı var! Zoren de oldğu gibi. Zorenin haline bi bakın, hala bi arpa boyu yol gitmedi. Zoren, diğer ucan şirketlerden altyapı olarak cok cok iyi. Ama sahibi peruklu zoreni cıkartmıyor diyorlar. ne derece dogru bilemem
    Zoren daha yeni yeni kâr açıklamaya başladı.Dünya borç.Daha iyi bilen vardır tabi.

Redmi 7A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 58/537 İlkİlk ... 848565758596068108158 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •