https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1156255
Tüm bu manüpilasyonlara cevap niteliğinde Bi kap olmuş
Bi kurumun elinde oyuncak oldu güzelim şirket birde aldığını her defasında zararına dağıtıyor
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1156255
Tüm bu manüpilasyonlara cevap niteliğinde Bi kap olmuş
Bi kurumun elinde oyuncak oldu güzelim şirket birde aldığını her defasında zararına dağıtıyor
Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir
Bu notun anlamını soruyorsan anlamı şudur yatırım fonları emeklilik fonları yabancı yatırımcılar her türlü yabancı fonlar eşşeği sağlam kazığa bağlayanlar bu hisseye girmesinde mahsur yoktur hisse küçük dolaşımdaki lotu az ama kredi notu büyük bu da bebek hisse anlamı çıkarabilirsiniz
Hadi Bi -5 yakışır sana
Nisan Mayıs Haziran ciro beklentim ;
1,381 milyar
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında AZTEK.E ve TEKTU.E payları 26/07/2023 tarihli işlemlerden (seans başından) 25/08/2023 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir.
Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler, payın işlem gördüğü pazarın/platformun işlem kuralları, pazar değişimi veya diğer nedenlerle uygulanan işlem esaslarından ayrı olarak değerlendirilir. Buna göre VBTS tedbirleri diğer düzenlemeler veya kararlarla uygulamaya alınan işlem esaslarının geçerlilik süresinden ayrı olarak tedbir süresinin sonuna kadar uygulanmaya devam eder.
SPK'nın 06/02/2023 tarihli kararı uyarınca Borsa İstanbul A.Ş. Pay Piyasasında ikinci bir duyuru yapılıncaya kadar tüm paylarda açığa satış işlemleri yasaklanmıştır.
Hissede ki ve yeni alacaklara veya satacaklar Bi açıklayıcı bilgi vereyim dedim
Şirket 1 ağustosta 95 kutuş net temettü verecek 31 temmuzda alan bu temettüyü hak kazanır 31 temmuzda satan hakkını kaybeder 1 temmuz sabahı alan hak kazanamaz 1 temmuz sabahı satan temettü hakkını kaybetmez temmettüde 3 temmuzda hesaplara yansır ve sanırım yanlış hatırlamıyorsam bürüt temettü kadar hisse fiyatı düşüşle güne başlar yani 1 ağustos günü herkese bol kazançlar
Yalnız 1 liralık temettü havucuyla hisseyi 4 lira geri çektiler dikkat ettiyseniz
1 gün geriye almışlar yani hesabınıza 2 ağustosta geçecek temettü den yararlanmak isteyen yarın alabilir son gün yarın yarın alan hak kazanır yarın satan hakkını kaybeder temettü den yaralananlarda 1 gün sona yani temettü tamamlandığı gün temettünün hisse fiyatından düştüğü gün satarsa bile temettü parası iki gin sonra hesaba geçecek ama siz aracı kurumunuza sorun yinede en iyisini onlar bilir
Yer İmleri