Sayfa 58/112 İlkİlk ... 848565758596068108 ... SonSon
Arama sonucu : 891 madde; 457 - 464 arası.

Konu: TAVHL - Tav Hava Limanları

1.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Saat 2 olmuş 10 ziyaretçi var. Eskiden buralar hiç böyle olmuyordu.
    Yatın seans bitti yarın tatil..

Acemi hocam düşmesini istiyor musun? Yoksa düşse de uyar düşmese de modunda mısın? 😂
    Ytd
    Yok abi bu saatten sonra düşmesin, düşerse güccük yatırımcı dolar o da iyi olmaz ,bu saatten sonra kimse cesaret edemesin ki önümüze bakalım 🤣

2.  Alıntı Originally Posted by ACEMİ BORSACI Yazıyı Oku
    Yok abi bu saatten sonra düşmesin, düşerse güccük yatırımcı dolar o da iyi olmaz ,bu saatten sonra kimse cesaret edemesin ki önümüze bakalım 🤣
    Kar realize edip yüzde 50 çıktım, kârımla devam edeceğim unuttum onları artık acil ihtiyaç olmadığı sürece dursun.Bol kazançlar.

Acemi Hc hakkında hayırlısı olsun. Benim düşüncelerimi biliyorsun hisselerle ilgili, girdim mi çıkmıyorum. Herkesin beklentisi stratejisi kendince tabi. bol kazançların olsun. Ytd

Alıntı Originally Posted by ACEMİ BORSACI Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by ACEMİ BORSACI Yazıyı Oku
    Kar realize edip yüzde 50 çıktım, kârımla devam edeceğim unuttum onları artık acil ihtiyaç olmadığı sürece dursun.Bol kazançlar.
    Şu iki mesaj arasındaki kafa karışıklığı sebepli yüzde 50 olabilir sizin durum. Ytd

5.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Şu iki mesaj arasındaki kafa karışıklığı sebepli yüzde 50 olabilir sizin durum. Ytd
    Aynen abi hepsini satmak istemedim çünkü sen daha iyi bilirsin hisseyi daha potansiyeli olduğunu düşünüyorum verileri ,hikayesi vs daha çok gidecek yolu var o yüzden içeride bıraktım ,hisse biraz dinlenecek bence giderse bir miktar daha gider ama 120-290 arası hızlı hareket bir süre bence olmayacak gibi o yüzden diğer hisselerime ekleme yapmak ya da şu an gitmemiş aksine düşmüş olan hisse araştırması yapıp o tarafa kaynak oluşturmak istiyorum, keşke daha çok nakitim olsa da hiç satmayan ama öyle bir şansım yok, aylık gelirle ekleme yapan bir yatırımcıyım.

6. Ters fincan kulp mu var? Bana mı öylee geliyor..... Emin olamadım

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

Alıntı Originally Posted by Evren Yazıyı Oku
    Ters fincan kulp mu var? Bana mı öylee geliyor..... Emin olamadım

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
    Evren hc selamlar yıllar su gibi akıp geçti değil mi?

Turkish airlines diğer namı ile tombul kuş, tavşana yetisebilecek mı?
    Pegiyi aynı kulvarda tutmuyorum daha doğrusu tutamam 1 e 5 bölündü namissiz.. 😊 ytd

Sayfa 58/112 İlkİlk ... 848565758596068108 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •