Sayfa 58/187 İlkİlk ... 848565758596068108158 ... SonSon
Arama sonucu : 1492 madde; 457 - 464 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

Burası Kamboçyali, Nijeryali Ugandali dolu ve belli bir zaman sonra Kızılderili topraklarda yasamaya başlıyorsun. Buyuksef oturanboga ne derse o olur.. önce biraz elindeki kamisla tuttturur, sonra tüttürür. Sonra bir bakmışsın 5 yıl gecivermis..ytd

Ayasofya hc bizim tecrubelerimizi anlatsak burada roman olur. Seninki biraz daha farklı. Var mı buradaki tahtacı ile daha önce bir tecruben yoksa yavaş yavaş suya sokulmaya mı çalışıyorsun. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

Hem Ugandali hem kızılderililer var burada dikkat et..
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Reisim hünkârım zenci mi beyaz mi şöyle anlatıyorlar tecrübe eden. Kalın bağırsağı geçip boğazına doğru geliyorsa bu gara oğlanlar. Yok hafifçe bir oynama var kimildama gibiyse beyaz Japon. Gara oğlanlar nefesini kesiyor diyorlar tecrübe edenler.
    İlk defa tecrübe kazanıcaz Ayasofya abi hafiften gırtlağa gelir gibi oluyor ama tam gelemiyor gibide duruyor. Tecrübesizlik kötü bişii tam teşhis koyamadık iki arada bi derede kaldık,
    sence bu garaoğlanmı akoğlanmı
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Ayasofya hc bizim tecrubelerimizi anlatsak burada roman olur. Seninki biraz daha farklı. Var mı buradaki tahtacı ile daha önce bir tecruben yoksa yavaş yavaş suya sokulmaya mı çalışıyorsun. Ytd
    Benim tarzım değil reisin taraftarıyım. Ben sığ hisselerde günlük al sat yapıyorum. Durum orada da aynı geleni geçeni dikip atıyorlar. Ama bunu inceledim içinde enerya gibi şirket var elektrik var Tüpraş var var oğlu var ama kimse dönüp bakmıyor çünkü çok hisse var ortada. Gıpraşımlı hisselerin açıklık oranı düşük

İşte konuyu yazmışsın Ayasofya hc. Çok hisse var ama at sahibine göre kisnediginden bellidir ki sahipli hisseler var. Dağınık olsa böyle olur muydu ? Bence olmaz di. Ama ana konuları yakalamissiniz fakat tahtacınin kırbacı korkutuyor desenize 😊. İyi jazanclariniz olsun o zaman. Ytd

Giprasimli hisselerde elini görürler kim olduğunu nasıl davrandığı bilirler ve sonra affetmezler.. senden başka kiprasan yoksa tabi, yoksa talep varsa o zaman başka.. bu ortamlarda talep olmaz arada siyrilabilirsin, siyiradabilirler.. ytd

8. Cerez parasına robotların peşine düşmeye tenezzül etmediği bir meblag ile gıbraşımlı çalışıyor Ayasofya abi
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 58/187 İlkİlk ... 848565758596068108158 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •