Hisse gazlanmaya baslandi. Hisseden Cikma cak vakti gelmiş
Not: Yazdıklarımın tamamen kendi düşüncelerim olduğunu söylemeye gerek yok sanırım. burada yazılanlar ile yatırım kararı alanlar, önce bakırköy ruh sinir hastanesinden randevu alsın.
Gazlamaya bak sen.Arkadaşın kendisi 3-4 lerde fiyatlanacağını şahsen bizzat kendisi yazmış . Ytd.
Degerli kardeşim ben trade yaparim. Bazen günlük bazen saatlik islem yaparim. O gözle bakmani rica ederim. Yoksa orta ve uzun vadede sikinti görünmüyor.
Not: Yazdıklarımın tamamen kendi düşüncelerim olduğunu söylemeye gerek yok sanırım. burada yazılanlar ile yatırım kararı alanlar, önce bakırköy ruh sinir hastanesinden randevu alsın.
Arkadaşlar istediğinizi yapabilirsiniz.Yorumda dahil, Blcyt 3,5 -4 aydır bekliyorum hedeflerim var o hedefler beni bağlar zaten hedefimi yazmadım yazmam da. Bilicinin buradan ilk hareketi 2 üstü , bu 2,10 olur -2,40 bekleyip göreceğiz. Daha yukarısı için 2,20 üzerinde kalsın o zaman konuşuruz.Tsygo ve işgyo birleşmesi her an düşebilir . Bu birleşme nerede olur bilemem ama en az yüzde % 40 getirir . Birleşme bittiği an zaten gerçekleşmiş olacaktır.yani bu hafta yada bir sonraki hafta da bunu göreceğiz.
kasma kendını evlat gonder 2 ustune elındekınden olma
haydi aslanım gazlama yok kardes gordugumuzu yazdıuk
Yer İmleri