Sayfa 580/969 İlkİlk ... 80480530570578579580581582590630680 ... SonSon
Arama sonucu : 7748 madde; 4,633 - 4,640 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

Dr frik ilac cikisi gerceklestiginde posizyon almistim..ode yalitim vs...bana ugurlu gelen bir hisse..suanki portfoyunden numnum ve spor giyim magz. begenmiyorum belki onyargi olabilir..
    Fakat radore ortopro tatilbudur ilgimi cekiyor..detay bakamadim buradaki arkadaslar daha hakimdir ama bir iki haftaya farki kapatirim..sadece radore de 10 bin sunucudan bahsedilmis...sunucu konusuna hakim olarak ort sunucu fiyatlari 5 bin dolar ile 10 bin dolar arasinda degisirken dolardaki yukselis eldeki sunucularin degerini katlamis olabilir. %25 ine 8 milyon dolar yatirmisiz...
    Kasadaki nakit neredeyse 1 tl ediyor..borc yok denecek kadar olunca bende dayanamadim yavas yavas almaya basladim.hayirlisi artik.
    Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.

2.  Alıntı Originally Posted by karadereli53 Yazıyı Oku
    Dr frik ilac cikisi gerceklestiginde posizyon almistim..ode yalitim vs...bana ugurlu gelen bir hisse..suanki portfoyunden numnum ve spor giyim magz. begenmiyorum belki onyargi olabilir..
    Fakat radore ortopro tatilbudur ilgimi cekiyor..detay bakamadim buradaki arkadaslar daha hakimdir ama bir iki haftaya farki kapatirim..sadece radore de 10 bin sunucudan bahsedilmis...sunucu konusuna hakim olarak ort sunucu fiyatlari 5 bin dolar ile 10 bin dolar arasinda degisirken dolardaki yukselis eldeki sunucularin degerini katlamis olabilir. %25 ine 8 milyon dolar yatirmisiz...
    Kasadaki nakit neredeyse 1 tl ediyor..borc yok denecek kadar olunca bende dayanamadim yavas yavas almaya basladim.hayirlisi artik.
    Yavaş yavaş toplaşmaya başladık. Mart 2018 e göre elimdekinin %99 unu satmıştım. Doğrusunu isterseniz kısa/orta vadeyi hala karanlık görüyorum.
    Geçtiğimiz yıllarda 250 mio lira civarında duran özsermaye, zararlar ve yükselen faizin iskonto etkisiyle
    150 mio lira civarına gerileyebilir.

Bu aşamadan sonra önemli olan şirketlerin hayatta kalmasıdır.

Fakat birkaç noktayı açıklamakta fayda var.
    Bayram harcamalarının kredi kartı dağılımına bakmışlar. Seyahat acenteleri ilk sırada çıkmış.
    Tatilbudur hala iyi gidiyor olabilir.

Numnum kendini yüzdürmeyi başarırsa gastronomi turizminde hala ümit var.

Sportive tam kapalı kutu. Genel müdürünün twitter hesabını izliyorum.en güçlü kadın Ceo ödülünü almış.

Radore zarar ettirmez sanıyorum, belki daha büyük şirketlerin rekabetinden etkilenir.

Ortopro ve Nevotek'ten ise haber yok.

Dün İş Yatırım'ın yeni genel müdürünü dinledim. Girişim sermayesi yatırım fonlarından bahsetti.
    İş Yatırım'ın kendisi bu yıl yenilenebilir enerji alanına yatırım yapmış.

Sözün özü şu, geçmişin faturası iyi görünmüyor. Fakat şirketler potansiyellerini korumayı başarırsa gelecekte hamleler olabilir.

Ekstrası şu; içerdeki spek görünümlü malum şahıs hisseden çıkamadı. Bu da işin kısa vadesi.

Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Yavaş yavaş toplaşmaya başladık. Mart 2018 e göre elimdekinin %99 unu satmıştım. Doğrusunu isterseniz kısa/orta vadeyi hala karanlık görüyorum.
    Geçtiğimiz yıllarda 250 mio lira civarında duran özsermaye, zararlar ve yükselen faizin iskonto etkisiyle
    150 mio lira civarına gerileyebilir.

Bu aşamadan sonra önemli olan şirketlerin hayatta kalmasıdır.

Fakat birkaç noktayı açıklamakta fayda var.
    Bayram harcamalarının kredi kartı dağılımına bakmışlar. Seyahat acenteleri ilk sırada çıkmış.
    Tatilbudur hala iyi gidiyor olabilir.

Numnum kendini yüzdürmeyi başarırsa gastronomi turizminde hala ümit var.

Sportive tam kapalı kutu. Genel müdürünün twitter hesabını izliyorum.en güçlü kadın Ceo ödülünü almış.

Radore zarar ettirmez sanıyorum, belki daha büyük şirketlerin rekabetinden etkilenir.

Ortopro ve Nevotek'ten ise haber yok.

Dün İş Yatırım'ın yeni genel müdürünü dinledim. Girişim sermayesi yatırım fonlarından bahsetti.
    İş Yatırım'ın kendisi bu yıl yenilenebilir enerji alanına yatırım yapmış.

Sözün özü şu, geçmişin faturası iyi görünmüyor. Fakat şirketler potansiyellerini korumayı başarırsa gelecekte hamleler olabilir.

Ekstrası şu; içerdeki spek görünümlü malum şahıs hisseden çıkamadı. Bu da işin kısa vadesi.
    Tskler..sn noreply.
    Dediklerinize katilmakla beraber radore konusunda soyle diyebilirim..bugun bize 10 bin sunuculu bir veri depolama merkezi kurmak icin teklif isteseler 5 bin dolar 8 bin dolar arasi sunucularin degeri 50 milyon ile 80 milyon dolar .yonetim yazilimlari backup yazilimlari ozel lokasyonu sogutma konum vs ..katmiyorum..bunlari hesaba kattiginizda olusan deger olasi bir cikista olumlu yansima yapabilir...tabi bu ustun koru analizi elle tutulur yapmak icin sunucu adeti..kiralikmi degilmi( genelde satin alirlar)depolandigi alanin mulkiyeti..vs ogrenip netlestiririz.
    Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.

Hissedeki malum sahis konusuna gelirsek ozgyo ve skbnk ta posizyon aldigimda denk geldim..hareket tarzini ve kullandigi kurumlari cok iyi bildigimi dusunuyorum..ve otarafi suan icin ilgimi cekmiyor..hisse diplerdeyse olmasi sahsima zarar vermez
    .onu o sahis girdi diye hisse kovalayanlar dusunsun...genelde gorundugunde gec kalmis oluyorlar

5.  Alıntı Originally Posted by karadereli53 Yazıyı Oku
    Hissedeki malum sahis konusuna gelirsek ozgyo ve skbnk ta posizyon aldigimda denk geldim..hareket tarzini ve kullandigi kurumlari cok iyi bildigimi dusunuyorum..ve otarafi suan icin ilgimi cekmiyor..hisse diplerdeyse olmasi sahsima zarar vermez
    .onu o sahis girdi diye hisse kovalayanlar dusunsun...genelde gorundugunde gec kalmis oluyorlar
    Doğru, şirket 17 mio dolara gerilemiş, fiyatı aşağıya ittirirse kademeli alımlar için fırsat oluşur.
    Bu arada Radore için bir güncelleme yapmakta fayda var. %5 hissesi bu alanın öncülerinden Selçuk Saraç'a devredilmişti. Bendeki bir bilgiyi de paylaşayım. Şirkete ortak olan Doğuş Sk lağvedildi.
    Doğus grubu kendi paylarını devretmek istemiş ama anladığım kadarıyla olmamış.

6. Bu enflasyonist ortamda bu kadar ucuz kalmış hisseyi tekrar aldım bende dün. Dursun bi kenarda. İş bankası batmalarına izin vermez o kadarr uzun boylu değil.

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Banka f/k Kari 3 lerde, defter değerleri 0.3-0.4 lerde borsadan umudu olan onu alır,daha yeni Numan kurtulmuş haberler de önümüzdeki 3_4 ay kritik diyor.ekonomiye saldırı var diyor yani piyasa dahada kötü olabilir, yabancı raporları iş Bankası için batabilir uyarısı yapıyor.boyle bir durum da ısgsy ne yapar.ben 1/4 portföy bıraktım burda.kalani gsdho hissesine gömdüm.bir hisseye 5 kat döviz pozisyonu var ve daha gitmedi inceleyin, belki dolar zararının çıkar.dolar 7 de kalırsa 500 milyon kâr sadece 6-9 ay arası için gelecek.piyasa fiyatı 260 milyon.benden demesi.hisse 0.74 de kapadı.

İlk 6 ayda 250 milyon piyasa fiyatı kadar öz sermayesi arttı.kimi dolardan kimi faaliyet karı.inceleyin derim

Sayfa 580/969 İlkİlk ... 80480530570578579580581582590630680 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •