Sayfa 580/937 İlkİlk ... 80480530570578579580581582590630680 ... SonSon
Arama sonucu : 7495 madde; 4,633 - 4,640 arası.

Konu: ISKUR - İş Bankası Kurucu

1. AKP İş Bankası'ndaki Atatürk hisseleri için plan değiştirdi. Diyanet'e de pay aktarılacak

İktidar partisi AKP’de CHP’nin temsil ettiği İş Bankası’ndaki Atatürk hisseleri ile ilgili planlar değişti. Konu ile ilgili AKP Genel Merkezi’nde Hayati Yazıcı başkanlığındaki komisyonun çalışmaları sonuçlandıramadığı kaydedilirken, hisselerin hazineye devri için yeni anayasada mülkiyet ve miras haklarına yönelik bir düzenleme yapılacağı belirtildi. Hazineye devri durumunda hisselerin gelirinin bir bölümünün ise Diyanet İşleri Başkanlığı’na aktarılması da seçenekler arasında bulunuyor.

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/s...sion=true&s=08

2. Kısaca bu iş yaş deniliyor. Anayasa değiştirecek veya referanduma götürecek çoğunluk yok Cumhur ittifakında

3. bu İŞin içinden biz çıkamadık diyorlar kısaca. hükümet ve ortağı yeterli çoğunluğa sahip değil bunu bilmemek aptallıktır. hem diyanete kar payından vereceğim dersen toplumda infiale sebep olur. siz hiç toplumu okuyamıyor musunuz? diyanete karşı olan azımsanmayacak topluluk var ülkede.

4. bu ülkede anayasayı kendisi yazan darbeciler (1982 anayasasından bahsediyorum) iş bankasını aldılar ama ne oldu miras hukuku buna engel oldu. geri verildi CHP ye. bugün Atatürk hisselerinden dolayı miras hukukunu çiğnersen yarın benim mirasçılarımın da hakkını çiğneyen birileri çıkarsa ne olacak?

5. Zor işiniz
    1.Ya hisseniz yok
    2.hisseniz varsa da bu psikoloji içinde nasıl hisseyi taşıyacaksınız bilemiyorum
    Selam ve dua ile

6. Adam Ayasofya’yı açtı
    iş bankası onun yanında çerez kalır gibi geliyor bana.

7.  Alıntı Originally Posted by Okacha Yazıyı Oku
    Diyanet alkolden ve sigaradan alınan vergileri çatır çatır yiyor,şimdi de faiz yiyecek demek,inna sabirinnn inna sabirinnn,şaka bir yana yüzde 17 ye düşmüş bir iktidar ve yüzde 4 e düşmüş küçük ortak var.Günden güne fakirleşen halk bakalım seçimde neler yapacak,Millet aç açççç.
    ben 1 sene önce imtiyazlılara yatırdığım para ile sıfır araç alabiliyordum. şimdi ise elimdeki imtiyazlıların 2 katına aynı aracı zor alıyorum. Allah açlıkla sınamasın kimseyi işsiz güçsüz bırakmasın ama bu ekonomik şartlar ile seçim çok zor geçer hükümet için. bu da bütün beklentiyi bitirir.

8. En azından hükümet için konu kapanmamış buda bir gelişme

Sayfa 580/937 İlkİlk ... 80480530570578579580581582590630680 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •