üstadım sizin ve tüm forumdaşlarımın kandiliniz mübarek olsun. şu an başımızda o kadar çok bela var ki. virüs ve bence bizim için daha da büyük risk haline gelen iglib meselesi. ben burada çok iyimser olamıyorum çünkü rusya, sürekli olarak suriyeye ağır toplar başta olmak üzere destek veriyor. amerikayla rusyanın suriyede yaptığı bilek güreşinde olan bize oluyor. verdiğimiz sürenin sonuna gelinmesine rağmen esed efendi çekilmek bir yana askkerlerimizi şehit etmeyye devam ediyor. oraya kapsamlı şekilde girdiğimizde eskiden olduğu gibi ypg mpg ile değil, şu an suriyenin resmi oldusuyla çatışacağız. resmen olmasa da sanki türkiye ile suriye savaşı gibi bir hava olacak. kimse müdahale etmese alayı gelse ne olur ama durum hiç te öyle olmuyor ve bu karışıklıkta fonlarla da olsa borsa yatırımcısı olmaya çalışıyoruz. bu durum, ne kadar mantıklı onu sorgulamalıyız. ben bu noktada şunu öğrendim: gerekirse üç beş bin puan yüksekten alırım. ama teknik göstergeler al moduna geçince alırım. bundan sonra tcd gibi bir alternatifimiz de olmadığına göre bu işlere girerken bir kere değil, bin kere düşünmemiz gerekecek gibi geliyor bana. dualarım sizinle. inşallah akşama güzel bir kapanış olur ve herkes mutlu olarak günü kapatır
TCD de,
248 günde %86,5 kar görünüyor, (Şubat başında %97 civarındaydı.)
Bu sebeple uzun vadeli bakıp ,sabırla beklenmesini tavsiye ediyorum,
Bu tür fonlara yeni gireceklere tavsiyem göreceli olarak pay değeri düşmüşken girerseniz, uzun vadede daha hızlı ve büyük kar marjına ulaşabilirsiniz.
Yüksekten alıp 1 yıl bekleyenle,
düşükken alıp 1 yıl bekleyen arasında fark mutlaka olacaktır.
Allah bistinde tcd nin de belasini versin
Dunden daha kotu
Keske dun ciksaymisim
Bir daha asla asla asla
Olaya bak
Birileri thy asels satip diger ufak hisseleri aliyor...birgun sonra onlari satip thy asels aliyor...seytanin aklina gelmez
Yer İmleri