Sayfa 580/919 İlkİlk ... 80480530570578579580581582590630680 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 4,633 - 4,640 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1. Saın rain:
    matriks verilerini buralarda paylaşmamızın yasal bir sıkıntısı var mı acaba?

2.  Alıntı Originally Posted by cmurat Yazıyı Oku
    Güzel haber. Haftaya tekrar yukarı döneriz umarım...
    Muhtemeldir, İnşallah..
    Bu hafta düzeltmesini bitirdi ise...

3. 5 ve 8 ortalamalarını geçerse iyi olur.... RSI de soğudu.. Şartlar uygun hale geliyor yükseliş için... YTD...

4.  Alıntı Originally Posted by 51TARIMDUNYAM Yazıyı Oku
    Kron, Türksat İçin Telekom Altyapısı Yönetim Yazılımları Geliştirecek
    Kas 18, 2022 / Kron

2007 yılından beri Telekom pazarında faaliyet gösteren Kron, Türkiye’deki birçok telekom operatörünün altyapı yönetim yazılımlarını geliştiriyor. Türksat ile yapılan son anlaşma ile birlikte Kron, Türksat’ın geniş bant şebeke altyapısının yönetimine yönelik ihtiyaçları doğrultusunda yazılım çözümleri geliştirerek Türksat’ın kullanımına sunacak.

Telekom altyapısı yönetim yazılımları alanında Türkiye’de lider olan Kron, telekom şirketlerinin CRM olarak bilinen müşteri yönetimi sistemleri ile NMS olarak isimlendirilen şebeke yönetim sistemleri arasındaki ara katman yazılımlarını sunuyor. Hali hazırda servis aktivasyonu ve abone doğrulama süreçleri için Türksat tarafından kullanılmakta olan Kron’un AAA ürünü ve Kron ara katman yazılımları üzerinde Türksat’ın ihtiyaçları doğrultusunda geliştirmeler gerçekleştirilecek. Kablo internet ve Türksat’ın hızla abone sayısını arttırdığı GPON fiber altyapısı üzerindeki abone ve servis işlemlerinin otomasyonunu ile Türksat, abone sayısındaki artışı hızlandırmayı aynı zamanda altyapısında farklı teknoloji üreticilerini kısa sürede ve eş zamanlı olarak sorunsuz desteklemeyi hedefliyor.

Kron’un hem telekom hem de siber güvenlik alanındaki uzmanlığı ile ürünleşen abone doğrulama (AAA) çözümü, Türkiye’deki toplam internet abonesinin %95’inden fazlasının internet erişimi öncesi doğrulama süreçlerinde aktif olarak kullanılıyor.

Türksat ile yapılan çözüm ortaklığı hakkında düşüncelerini paylaşan Kron Genel Müdürü Mete Sansal, “Günümüzde operatörlerin son kullanıcılara sağladıkları servisler kadar bu servisleri devreye alma hızları da önemli bir rekabet alanı durumunda. Kron olarak uzun yıllardır bu alanda Telekom servis sağlayıcılarına hizmet ve teknoloji sunuyoruz. Türksat ile yapmış olduğumuz bu yeni anlaşma ile Türksat’ın fiber abone sayısını hızla artırması yolunda destek olacağımız için çok mutluyuz†dedi.
    Tesekkurler sayin Tarimdunyam,

Bu haberin bence en guzel tarafi, urun gelistirilmesiyle iliskili. Bir nevi urun gelistirme tesvigi almis gibi bi sey. Yoksa Turksat zaten bizim urunleri kullaniyor

Ben de haberlerin en az Subat'a kadar devam edecegini dusunuyorum

Yatirim tavsiyesi degildir

5. Çok teşekkürler Sn.51TARIMDÜNYAM.

"Hali hazırda servis aktivasyonu ve abone doğrulama süreçleri için Türksat tarafından kullanılmakta olan Kron’un AAA ürünü...." kısmına oldukça şaşırdım.

Bir de "Kron’un hem telekom hem de siber güvenlik alanındaki uzmanlığı ile ürünleşen abone doğrulama (AAA) çözümü, Türkiye’deki toplam internet abonesinin %95’inden fazlasının internet erişimi öncesi doğrulama süreçlerinde aktif olarak kullanılıyor." kısmından, ürünün halen Turkcell, Turk Telekom ve Vodafone Türkiye tarafından kullanılmakta olduğu sonucu çıkar. Ufone satış fiyatını düşününce, bu şirketlere bedava mı vermişler ürünü diye düşünüyor insan.

Ufone satışından sonra Sn.Mete Şansal; "Hem Türkiye’de hem de bölgede Telekom operatörlerinin veri işleme ve saklama ihtiyaçlarına uzun zamandır çözümler üretiyoruz. Bu konuya yönelik geliştirdiğimiz benzersiz ürünümüzün bu ölçekte bir referansa kavuşmasından gurur duyuyoruz. Kron olarak geliştirdiğimiz çözüm sayesinde geleneksel veri işleme çözümlerinin çok ötesinde yüksek kapasite ve eş-zamanlı veri işleme yeteneklerimiz ile Telekom operatörlerinin 5G sonrası artan veriyi işlemek için ihtiyaç duydukları çözümleri sunmaya hazırız."

Ufone benzeri bir anlaşmayı yerli operatörler için de beklemek hayalcilik mi olur bilmem. Turkcell satışından/yenilemesinden sonra böyle bir satış/yenilemeyi diğer operatörler için de bekledim ama gelmedi. Haberden anlaşıldığı üzere halen müşterimiz olan bu şirketlere bahse konu yenileme/satış yapılmış olabilir bu durumda.

6.  Alıntı Originally Posted by 51TARIMDUNYAM Yazıyı Oku
    Saın rain:
    matriks verilerini buralarda paylaşmamızın yasal bir sıkıntısı var mı acaba?
    matrikste Akd de bir kutucuk var o kutucuğa tıkladığınızda direk twitter'da paylaşılıyor, yasal sıkıntı olduğunu sanmıyorum sn.51TARIMDUNYAM
    yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir..

7. Sürekli siber güvenlik, Single Connect falan derken AAA haberi düşüyor sürekli. "Bu konuya yönelik geliştirdiğimiz benzersiz ürünümüz" diyor, "geleneksel veri işleme çözümlerinin çok ötesinde yüksek kapasite ve eş-zamanlı veri işleme yetenekleri" diyor. Satış tutarları da Ufone gibiyse, asıl beklenti burada mı oluşuyor acaba? Telekom yanında finansta da kullanılır mı, zaten kullanılıyor mudur, İş Bankası satışı bu ürün mü, zaten müşterimiz olan Turkcell, Türk Telekom, Vodafone, İşnet, ABD'deki büyük banka bu ürünü kullanıyor mu, kullanıyorsa bu ölçekte mi kullanıyor, ürün bu kadar iddialıysa Vodafone Global, Etisalat vs. satışı mümkün olur mu, Lütfi Bey'in söylediği ses getirecek üründen kasıt bu muydu... Sorular sorular....

8.  Alıntı Originally Posted by rain Yazıyı Oku
    matrikste Akd de bir kutucuk var o kutucuğa tıkladığınızda direk twitter'da paylaşılıyor, yasal sıkıntı olduğunu sanmıyorum sn.51TARIMDUNYAM
    O twitter işareti bir çok kutuda var biliyorum..Sağolasın Syn. rain...

Sayfa 580/919 İlkİlk ... 80480530570578579580581582590630680 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •