Aynen öyle üstadım, kurumsallığı tam olarak yerleşmemiş bu tür aile firmalarında alt düzey yetkililer (özellikle muhasebe ve yatırımcı ilişkileri çalışanları) tahtadaki gruplarla ilişki kuruyor...Rakı balık parasına şirketini satanı çok gördüm, haliyle her şeyi patronlara atfetmemek gerekli diye düşünüyorum. Buradaki pozisyon ağırlığını bir süre önce epey düşürdüm ve sayende çok güzel paralar kazandım. Biliyorsun, maliyetim 19 lar civarı idi, kâr cebe yakışır dedim, yoksa şirket 10 numara şirket, o bakımdan kimseyi etkilemek istemem.
Herkese bol kazançlar diliyorum.
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
borsanın alternatifi faizler çok yükseldi seçim tatil derken akıllı para yan tahtaları terketti
örnekleri atatp kocaer son örneği brksn..
bofa ve ekip aynı önce yükselt sonra sat uyanamadık..
ilk realize olan karda
uzun vade bekleyen pişman
yapacak şey sabretmek
taki yanlara gelmelerini bekleyecez..
borsanın 3 kuralı
doğru hisse seçimi
ihtiyaç olmayan para
bolca sabır
Son olarak şunu ifade etmek istiyorum, bizim borsamızda gerçek anlamda kurumsal tek 1 tane şirket yoktur...Medar-ı iftiharımız TSK'nın OYAK iştiraki OYAKC'de dönen dolapları gördükten sonra tamam dedim, biz toplum olarak bitmişiz, yozlaşma bütün kurumları ele geçirmiş...Ha keza AKCNS, TATGD ki mahkemelik oldum bunlarla mücadelem ilgili başlıklarda duruyor...
O bakımdan hele de bu tür küçük şirketlerde içsel bilgilere sahip olmak çocuk oyuncağıdır...Benzer bir dert az bir miktar tuttuğum PRKME hissesinde de var...Al birini vur ötekine yani...Fazla takmamak gerekli...
Saygı ve hürmetlerimle
hayrını gör dostum...sana başarılar diliyorum...kaliteli hissedeyiz uzunda iyi olacağına inanıyorum...bu berkoya alıştık artık biraz nazını çekeceğiz görünüyor...şahsen bazen dolara veya kripto piyasalarına yatırım yapın diyenler olduysa da ben türk borsasından başka işleri bilmiyorum..trade işlerini de bilmiyorum...artık sabır edeceğiz başka çare yok...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri