Sayfa 581/928 İlkİlk ... 81481531571579580581582583591631681 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 4,641 - 4,648 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    bursa
    Gönderi
    3,695
     Alıntı Originally Posted by fobia Yazıyı Oku
    329 gelmez de 300 gelir ne kadar iyi gelebilie Allah aşkına, tknsa cuma 65 bildirdi beyannamede bugün 64 açıklamış zararı... Resmen, alanen soygun var bu hissede...
    iran razı 2. gübre gibi aslında

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. bir şirketi batırmak istiyorsan gübretaşın uyguladığı taktiği uygulamak lazım..vizyonu olmayan yöneticilerle birşey elde etmek zor....firma yetkilileri hükümete hammadde ithal kur artıyor zam yapmasak nasıl hayatta kalacağız demesi lazım....firma ciddi oranda zam yapmalı tüketim düşüyorsa ona çareyi hükümet bulacak...

3. çiftçi yi iyice batıracaklar, şirket çiftçinin bu borcda büyük oranda çiftçiye yüklenecek. yönetim desen vizyon yok, ancak hükümete nasıl yalakalik yaparım da yerimi sağlamlaştırır im derdinde, 330 milyon zarar var, hala yönetim yerinde duruyor ya istifa edende yok, görevden alanda, niye cunki hükümetin dediğini yapıyorlar, güya çiftçiye iyilik yapıyorlar, kalıcı çözüm olmadıktan sonra günü kurtarsan ne olacak, hepsi oy için

4.  Alıntı Originally Posted by İktisatçı Yazıyı Oku
    çiftçi yi iyice batıracaklar, şirket çiftçinin bu borcda büyük oranda çiftçiye yüklenecek. yönetim desen vizyon yok, ancak hükümete nasıl yalakalik yaparım da yerimi sağlamlaştırır im derdinde, 330 milyon zarar var, hala yönetim yerinde duruyor ya istifa edende yok, görevden alanda, niye cunki hükümetin dediğini yapıyorlar, güya çiftçiye iyilik yapıyorlar, kalıcı çözüm olmadıktan sonra günü kurtarsan ne olacak, hepsi oy için
    bu şirketin sonu belli gidişat onu gösteriyor....mehmet efendi alırsa hiç şaşırmam...

5. Güzelim kağıdı pokun içine düşürdüler,milleti bezdirmeye çalışıyorlar,bırakun da gitsun dağğğ...ytd...

6.  Alıntı Originally Posted by fobia Yazıyı Oku
    329 gelmez de 300 gelir ne kadar iyi gelebilie Allah aşkına, tknsa cuma 65 bildirdi beyannamede bugün 64 açıklamış zararı... Resmen, alanen soygun var bu hissede...
    Vergi dairesine sunulan da, Razi nin bilançosu hesabın içinde yok.. Zararı dengelemesede çok büyük ölçüde hafifletebilir...
    Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

7.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    bu şirketin sonu belli gidişat onu gösteriyor....mehmet efendi alırsa hiç şaşırmam...
    oooo hoşgeldin charlie chaplin. Biz de merak etmiştik nerede kaldın diye. Başlamışsın yine felaket tellalığına. Hisse 8 küsürlerde iken methiyeler düzüyorken şimdi 3 TL’de yerden yere mi vuruyorsun.

8.  Alıntı Originally Posted by zıpzıp Yazıyı Oku
    Güzelim kağıdı pokun içine düşürdüler,milleti bezdirmeye çalışıyorlar,bırakun da gitsun dağğğ...ytd...
    Spek işi biliyor takas günleri topluyor diyen sensin, milleti bezdirmeye çalışıyorlar diyen de sensin. Bırakın şu algı operasyonlarını herkesin aklı kendine yeter.

Sayfa 581/928 İlkİlk ... 81481531571579580581582583591631681 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •