Sayfa 581/994 İlkİlk ... 81481531571579580581582583591631681 ... SonSon
Arama sonucu : 7951 madde; 4,641 - 4,648 arası.

Konu: OTKAR - Otokar

1.  Alıntı Originally Posted by enigma72 Yazıyı Oku
    al gülüm ver gülüm vardır illaki.ben adamlar tekniği de kullanıyor diyorum.kırmızı düşen trendden dönüyor, kabak gibi de belli dostum.
    hocam haklısınız ama şu bilançolar ve işler başka bir hissede olsa inan çok daha degişik hareketler yapar koçların hisse hareketleri ile bir işleri de yok yani biraz destek atsalar ve bir sermaye artırım kararı alsalar fazla degil sadece%300 artırım olsa bu fiyatları bir daha rüyamızda bile göremeyiz bu yüzden tahtadaki bir avuç spek yüzünden hisse gidemiyor hep biirbirlerini kazıklama peşindeler
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

2. indikatörler düzeltmeleri diplerde hacim de iyice düştü önümüzdeki hafta yukarı bir atak başlatırlar herhalde aroon indikatörde de uyumsuzluk var momentum de diplerde
    yatırım tavsiyesi değildir

3. Tahta robotların kevaşesi olmuş sabahtan akşama kadar al sat tertemiz para yapıyorlar.
    Tahtanın doğru düzgün bir sahibi yok burada asıl problem bu, 400 TL üzerinde nasıl bir mal boşaltımı yaptılarsa adamlar 400 altında çile çektiriyor hemde ne çile.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

4. sn Otokar, aylık satışlar geldimi acaba?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Gerek borsadaki hareketler,Gerekse hissedeki hareketler,Milleti yatırımcı olmaya değil,Kumarcı olmaya sevk ediyor..
    İstikrar denen bir şey yok..

6. Finansal borçları neden bu kadar yuksek fikri olan varmı. 200 milyonun üzerinde finansman gideri yazmış. Karlılığı yuksek bir sirket için çok dikkat çekici.y.t.d.

Sayfa 581/994 İlkİlk ... 81481531571579580581582583591631681 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •