Sayfa 581/691 İlkİlk ... 81481531571579580581582583591631681 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 4,641 - 4,648 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    Ben de aldım biraz, buralardan zarar ettirmez.. YTD
    fazla tutmam ama ekgyo yu satarım 10 kademe gördün mü ben ... ben akfende uzun durmaya karar verdim bunu ancak gir çık yaparım kilerde de aslında uzun duracaktım fakat başkaca fırsatlar çıkınca bi süre beklemedeyim kiler için sn tahminci ..aynı yerden satmışız sn tahminci fakat ben 4.08 den aldım
    sabır herşeyin ilacıdır..... unutma dokundugun herşey bir gün ölecek ve hesap vereceksin ....

2. ne oldu da ziyaretci sayımız çogaldı forumda 31 ziyaretci olmuş ilginç
    sabır herşeyin ilacıdır..... unutma dokundugun herşey bir gün ölecek ve hesap vereceksin ....

3. Genel borsa forumuna döndürdük burayı da ondan
    Gerçi hisse kadar genel endeksin hali de konuşulmalı.
    Bu arada PALA yemlemekten bıkmadı, balıklar da çapariye atlamaktan bıkmadı..
    Şimdi az sonra kamçı gelecek.. YTD
    Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

4. IHLAS ta A1 CAPITAL i mala boğdular bakalım ne zaman göçecek. YTD

5. Bence endekste 3300 ün altı zor şu anda alan için yüzde 2 civarı risk var manasına gelir, elbette kağıdına göre iş değişir..YTD

6. ekgyo da pozitif uyumsuzluk var aort 4.30 kaldı sn tahminci fakat tabana yapıştırdı .... benim için aort önemli bir kriter

7. EKGYO taban oldu.. 3.98..

8. Bugün taban kapatacağını sanmıyorum.. şahsen tabandan aldım.. YTD
     Alıntı Originally Posted by erah24erzincan Yazıyı Oku
    ekgyo da pozitif uyumsuzluk var aort 4.30 kaldı sn tahminci fakat tabana yapıştırdı .... benim için aort önemli bir kriter

Sayfa 581/691 İlkİlk ... 81481531571579580581582583591631681 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •