Sayfa 581/992 İlkİlk ... 81481531571579580581582583591631681 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 4,641 - 4,648 arası.

Konu: Viop - XVIII

1. Üfürüyorum açılın. Altının iş bitti bence. Dolar rallisi başladı başlayacak. Bu dolar bolluğunda nasıl olacak bilmiyorum ama olacak. Ekonomiler enflasyonu değil deflasyonu fiyatlayacak. Bize bakmayın biz ayrıyız. Belki bütün dünya bizim enflasyona gıpta eder kim bilir. Al sat tut yatır batır tavsiyes değildir.

2. Roubini amca da bitcoin düşüşünü şöyle özetlemiş.
    https://twitter.com/Nouriel/status/1...336827904?s=19

3.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Tarihçe
    Lehman brothers ta Suudi 600 milyar dolar batırdı
    Aramco yu abd Li fonlar aldı ya kim alcak
    Yukardaki batak meblağın 3 kat fiyata sattı
    Sonra petrol varil fiyatları yerle yeksan oldu
    Çok araştırmasamda bu senaryo 99% tutar
    İş yapar yani
    LB da batan tum para 400 milyar degilmiydi ?..
    Ayrica o paralarin hepside Suudilere ait degildi...Rus oligarklar, diger korfez seyhlerin paralarida vardi.

4.  Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    LB da batan tum para 400 milyar degilmiydi ?..
    Ayrica o paralarin hepside Suudilere ait degildi...Rus oligarklar, diger korfez seyhlerin paralarida vardi.
    sudiler citi banktan yemişlerdi küsküyü diye hatırlıyorum.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    piyasanın bu kritik günlerinde bence dirençten çok destek takip ediilmeli çünkü yukarısı boş tırışkadan yanıltma amaçlı alabilirler.. bunu hafta içinde yaptılar. biraz önce izleyebildiğim kadarı ile prof ları dinledim. valla kağıttan teyyare alayı. yada bilinçli olarak hikaye anlatıp avutuyorlar. yada saklıyorlar çünkü somut bir rakam vermiyorlar. çömlek öyle olursa, çanak böyle olursa, yıllardır bir türlü usanmadılar gitti
    Benim dusunupte kelimelere dokemedigim bir boşluğu kapatmış iniz tebrikler çok güzel bir yorum olmuş bende aynı sizin gibi düşünüyorum çıkacak piyasa fırsat vermez kolay kolay tekniğe oy oynuyorlar gibime geliyor

DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Lan dolar... Çıkma sakın sabaha kadar buralarda kal... Sabah gr altın alıcez oğlum [emoji4]

Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    Lan dolar... Çıkma sakın sabaha kadar buralarda kal... Sabah gr altın alıcez oğlum [emoji4]
    6.99 a kadar çok sert bir düzeltme bekliyorum dolarda kamil.ytd.

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by horhoti Yazıyı Oku
    Benim dusunupte kelimelere dokemedigim bir boşluğu kapatmış iniz tebrikler çok güzel bir yorum olmuş bende aynı sizin gibi düşünüyorum çıkacak piyasa fırsat vermez kolay kolay tekniğe oy oynuyorlar gibime geliyor

DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    estağfurullah. hatta 97.275 destek dikkate alınmalı yazsam daha iyi olacakmıştı sayenizde oda oldu teşekkürler.. çünkü arada çok fark var
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Sayfa 581/992 İlkİlk ... 81481531571579580581582583591631681 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •