Oyle diyorsan temiz -4 var Legolas, senin bu tahminler bilanco ozelinde basarili ama kagit fiyat hareketi icin patlak kusura bakma
Oyle diyorsan temiz -4 var Legolas, senin bu tahminler bilanco ozelinde basarili ama kagit fiyat hareketi icin patlak kusura bakma
Bence de konjonktür bundan daha uygun olamaz.
Levent Kafkaslı'nın birkaç yıl önceki BloombergHT yayınlarına bakın, o zaman olumsuz olan hangi koşullar varsa şu anda tam tersi en olumlu koşullar mevcut. 2016 tarihli şu yayında diyor ki, petrol fiyatı 50 dolar bile olsa ülkeler 2017 bütçelerini buna göre yapıyorlar ve buradan anlıyoruz ki 50 dolarlık petrol fiyatı bile yatırımı destekleyen bir çizgi. Düşünün petrol fiyatı 8-10 dolarken de yatırımlar vardı diyor.
https://youtu.be/DwQpTWlTya8?t=612
Bu şirket var olmaya ve iş yapmaya devam edecekse yeni işler öyle ya da böyle gelmeli. Konjonktür bu kadar uygunken, şu anda alınan yeni iş haberi yoksa bile geleceğe dönük kuvvetli beklentilerle bir fiyatlama görmeyi umuyor insan. Özellikle son haftalarda ayarı kaçan delicesine yükselişlere hiç ayak uydurmaması gerçekten şaşırtıcı. Bir ihtimal biz hariç herkes bankalardan köşeyi dönmekle meşgul olduğu için belki daha sıra bize gelmedi diyorum. Sn. legolas gibi ha bugun ha yarın diye diye o günün gelmesini bekliyorum![]()
Sayin Evren
CEO acik acik is almayacagiz dedi karli is kovalayacakmis pasam. 60 senelik know how mundar olacak yani . Tamam Tekfenin yaptigi isler siyasetle baglantili ancak bunlar kureselci alacaklari isler oyle bizim bastakilerin keyfiyle olmaz , TANAP ile yeni hat eklenirse mesela o isi tekfen disinda kimseye verdirtmezler!! Insaattan anlamayan CEO getirirsen olacagi bu , adam gelmis 60 senelik firmada duzenli gelir saglayacak 3. ayak pesinde . O haysiyetsiz onursuz hirsiz Murat Gigin CEO iken kendi sirketlerine gunes panelleri kurdurmus , o zaman guc varken o islere yatirim yapsaydiniz para basardiniz . Ama ne yaptilar Socar a 100 milyon dolarimizi gomduler ne geliyor gelmiyor bilancoya katkisi belli degil . Madem namuslular satarsin o sirketi 100 milyon dolara alirsin parani. Surada bir tane adam sormuyor Onceden soran olurdu bu Socar polymerden bize ne kadar geliyor yuzde 10 paya.
Sirket 3. Ayak yapacam diye ortaya ciksa da ben ona da inanmam , beni cunku polipropilen isi haberleriyle kandirdilar baktim Socar polymer aliniyor orada is ogrenecez onun icin aliniyor dediler sonra isi iptal ettiler abuk subuk ced yuzunden . Yani anlayacaginiz neden her sey giderken gitmiyor bi olay mi var diyen arkadaslar bizim bildigimizi milyon dolarlarini basan yabanci fonlar gormuyor mu , adamlar 3 kere sene sonlari kaziklandi gelir alir mi bu hirsizlarin sirketinden pay . O yuzden diyorum bakin yazin sirkete bu ortak boyle boyle diyor size hirsiz diyor diye korkmayin bir sey olursa bana olur , benim yazdigimi ss atin gonderin bu ne diyin boyle ithamlar var size diye . Ben mahkemelik olmaya da hazirim gerekirse cikip onlardan hesap sormak icin de !! Yok oyle santiyelerde 50 derecede kicimdan ter gelerek konteynir koselerinde kalarak kazandigim emegi bu oc larina kolay Kolay birakmam !! Birakirsam da hesabini net sorarim
https://haberglobal.com.tr/amp/ekono...ortaklik-18680
Bugun 3. Sanayi ayaginin calismalari yapan pandir gibi 3 sene once eski hirsiz CEO da mersinde yapilacak polipropilen tesisi icin neler demis okuyun yayin . Tam da bu haberler uzerine almistim sirket hisselerini, Turkiyenin buyuk acigi olan polipropilen tesisinin sirketi farkli bir yere tasiyacagina inanmistim ayni simdi Capital dergisinde Ali Pandirin aciklamalari gibi
Ne bicim sirket bu ? Yillardir surundurur . Sanki sabite baglamis. Vakifbank 2 ayda sifir Mercedes parasi kazandirdi.
Bu halen ikina ikina. Socar polymer atasozu derki hamsina sok![]()
2023 sonu Bist 8000?
Bir tekfen klasigi
Yer İmleri