Sayfa 581/1011 İlkİlk ... 81481531571579580581582583591631681 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 4,641 - 4,648 arası.

Konu: Viop XLVI

1. BIST konsolide verilerine göre şu anda fiyat/kazanç çarpanı 8 kat. Enflasyona göre düzeltilmiş geçmiş 10 yıllık ortalama kazançlara göre hesaplanan F/K çarpanları (Shiller PE, CAPE) ise daha yüksek seviyelerde bulunuyor.[emoji116]

https://twitter.com/VeFinans/status/...e9AhfrT7g&s=19
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

2. Altıns1

Altın gibi Altın

Sertifika gibi sertifika...

Darphane guvencesinde altına dayalı çok düşük komisyonlu neredeyse sıfır makasli hisse senedi. Daha ne olsun ua.

Mal satar satmaz altins1 alıyorum. Benim için para o bundan sonra.

3. Brent yüzde 2 civarı

Altında beklediğim sert kopma olmadı tank gibi mübarek ağır vasıta

bekliyoruz kopuşu ayrılda gel aslanım yüzde 2 yaksa züper olur
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    şöle yüzde 5 vurgun yapsam yeter
    Aşağı doğru mu dayu

5.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Daha önce de yazdım...Bu forumda 2 tane mükemmel yöntem var...birisi seninki diğeri sn. ikigözümün yöntemidir..

ilerde bu 2 yöntemi kullanmayı düşünürüm.Başaran haklıdır.

Hayatını da esir almıyorsa,mükemmel sistemdir.Daha ne olsun.

Zaten hedge amaçlı vob derken senin yöntemi muaf tutmuştum..benim çekincem yalın short..

Kişilik itibariyle eleştiri yaparım (NEFİ şair gibi kelle gitmese iyi olur..)ama başarılı sistemleri taktir etmek ve diğer arkadaşlara örnek olsun diye de göstermek lazım.
    Anlaştık..ama hep vob yapmayın diyorsun, bu çekinceleri de koymak lazım...yoksa yanlış anlaşılabilir. Bu arada bugün halk pazar günümüz mahallede, 3-5 de üç harfli markete uğradım...kışın gecikmesi fiyatlara yansımış.

karnabahar, ıspanak, çarli 10 tl...bunları tarladan kaça alıyorlar acaba...ben düşük fiyat görünce ekip biçen çiftçiye üzülüyorum....meyve de 15 tl civarlarında...mandalin, portakal, elma, yerli muz sadece 20 tl.

abka bizim burada fiyatlar böyleyse, sizin orda üste para alıyorsunuzdur siz Şaka bir yana, emeklilik sonrası evin a dan ziyade alış verişini ben yaparım...göreceli olarak fiyatların en uygun olduğu kış, bu kış sanırım, dediğim gibi hava durumunun etkisi vardır.

şimdi tam anlamadan atlamasın kimse diye açayım..göreceli derken, mesela dışarıda bir öğlen yemeği ile kıyaslıyoum...100 tl ye 4 kişilik bir aile akşam yemeği çıkar...orta halli diyelim. menüde kıymalı karnabahar, makarna ve mercimek çorbası var, yanında da ayran
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

6.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    nabıyonuz zalım boğalar
    Napak. Hergün serinliyoruz
    Sular yükselince, balıklar karıncaları yer. Sular çekilince de karıncalar balıkları yer.

7.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Dayı akşam 8 de içersin saçmalarsın anlarım da bu saatte neyin kafası bunlar dayım...

Sayfa 581/1011 İlkİlk ... 81481531571579580581582583591631681 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •