Sayfa 582/718 İlkİlk ... 82482532572580581582583584592632682 ... SonSon
Arama sonucu : 5743 madde; 4,649 - 4,656 arası.

Konu: IHYAY - İhlas Yayın Holding

1. Şu an.....ihyay 360 milyon....!!!!!!!!!!!!!!

Arkadaş bu şirketin şu an bilançosu ...650 milyon artı değer gözüküyor.....

Bi dünya iştirak....beyinler...ERRORRRRR.....!!!!!!!!!!!!

Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    Elinde çevireceği mal kalmamış gibi bir intiba edindim. İnşallah ky tarafından mal emilmiştir.
    Bugün doydum. Artık emmem))
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Bilanço yakında gelecek. Bilançoyu gerçeğe uygun değer yöntemine göre (UFRS-TFRS) düzenleyip, değer artışlarını kar ya da öz kaynaklarda gösterirse bak o zaman eğlenceye
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Sadece İHAAS In bilançoya yansıması ne olur? Ey SPK bu varlığı lütfen sorgula. Ticaret lisesi muhasebe bölümü öğrencisi dahi bunu bilir. İştirak ve bağlı ortaklıkların değerlemesi neden yapılmıyor ve bilançoda gösterilmiyor

5. Onu da kuruşlara düşürür bu muhteşemler. Zaman meselesi
     Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    Sadece İHAAS In bilançoya yansıması ne olur? Ey SPK bu varlığı lütfen sorgula. Ticaret lisesi muhasebe bölümü öğrencisi dahi bunu bilir. İştirak ve bağlı ortaklıkların değerlemesi neden yapılmıyor ve bilançoda gösterilmiyor
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Borsa İstanbul'dan yeni düzenleme! Yarın yürürlüğe girecek
    02.02.2023 20:31 | Son Güncelleme: 02.02.2023 20:31
    Borsa İstanbul AŞ, BIST 100 endeksinin günlük kaybının yüzde 3 veya üzerinde olması durumunda açığa satış yapılabilen işlem sıralarında yukarı adım kuralının seans sonuna kadar otomatik uygulanacağını bildirdi.
    .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .......................Kıymetli dostlar,bu haber ne ifade ediyor içeriği tam olarak nedir? İhlas şirketleri kanun, kural,yasa,piyasa,endeks tanımazlığı ile anılır ve bilinir sahibi gibi ama ona rağmen elbet bize bir faydası dokunur inşallah ...Yıl 1982 askeri eğitim için Sivas'a gittim mart ayı havalar çok soğuk hani derler ya 'kar kış kıyamet' diye işte öyle ama oranın soğuğu bana pek dokunmadı adeta yayla havası gibi geldi ama batıdan gelen özellikle Ege ve Akdeniz bölgelerinde gelenler pek alışamadı Sivas iklimine zorluklar yaşadılar ama Askerlik söz konusu olunca zorluk diye bir şey kalmıyor malumunuz olduğu üzere..Soğuklar ve hava şartları sert ve ağır olduğunda dışarıda eğitim alanlarında yaptığımız eğitime ara verip baraka yemek hanelerde ders yapıyorduk..Yine böyle fırtınalı,kar yağışlı bir gün tüm tabur yemek hanelere alınacaklarını beklerken biz eğitime devam kararı alınca Ankaralı bir çavuş bir adım öne çıkarak ''zaten gökten Hülya Avşar düşse bizim nasibimize Behçet Nacar düşer'' demişti de çok gülmüştük...Buradan çok sevdiğim SİVAS'a,seher vakti madımak toplayan güzel insanlarına,yaylalarına,havasına,suyuna, gizemli güzelliğine ve 48.Piyade Alayına,Talimgah Taburuna, Özel Bölüğüne, selamlarımı gönderiyorum..Demem o ki;şimdi bu düzenleme yine soyguncu,vurguncu,hırsızlara yarar biz yine büzüşmeye devam..Hakkımızda Hayırlısı olur inşallah..ytd..

Karşısına milletini almış bir yönetim.
    Hoşgeldin ept, güle güle eyt.
    Yaprak döker bir yanımız bir yanımız bahar bahçe.

Alıntı Originally Posted by Atik Yazıyı Oku
    Yaprak döker bir yanımız bir yanımız bahar bahçe.
    Dostum, dostum, güzel dostum
    Bu ne beter çizgidir, bu
    Bu ne çıldırtan denge
    Yaprak döker bir yanımız
    Bir yanımız bahar, bahçe...

Genel durum bu.

Sayfa 582/718 İlkİlk ... 82482532572580581582583584592632682 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •