Sayfa 582/1038 İlkİlk ... 82482532572580581582583584592632682 ... SonSon
Arama sonucu : 8298 madde; 4,649 - 4,656 arası.

Konu: Tavuk Çiftçiliği Maliyeti ve Gerekenler

1. Bugun endekste agirlikli satis bankalaraydi
    Digerleri de ona ozendi de dustu
    Hattizatinda begenilmiyen sey neydi de bankalara o kadar verdiler
    Dolar bazinda zaten ucuzlar
    Zati sahsimca kanaatim
    Finans kagitlarini borsa yoluyla bi gun kompileye yakin ele gecircek ucuzdan ele gecircek olan yabanci
    Finansaldan bindirme kondurma metoduylan eline bi baski koz unsuru gecirecek sirf eline gecirse iyi tabi

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
    Şimdi moruk müdürüm haklısın
    Yabancı işini bilir
    Bankalar möhim
    Bişey diyecem
    Geçen hafta Kongodaydım. demokratik olan
    Taaa 60 da ‘yabancıdan’ ( belçika ) bağımsızlık ilan edip kendini bir ‘yamyama’ ( sese seka mobutu ) teslim etmiş.
    Mobutu ülkemi kurtardım ayağına... anla işte
    Sonra mesela Alman gelmiş. BGR diye bir kamu kurumu ( since 1874 )
    Kapatılmış uranyum madenlerindeki atıklardaki plütonyumu değerlendiriyorlar
    Borsa hak getire
    Niye plütonyum dedim başındaki şahsa ( uwe adı)
    Das is şön , un de bah diye başladı cümleye ve ekledi:
    “ Mars misyonumuz var . Bize uzayda aşırı ısıya maruz kaldığında erimeyecek metaller lazım”
    Ben de VAY A, M, K dedim. Pek anlamadı
    Yabancıdan yabancı değişir amirim

Koray amirim çok iyi bilir
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

3. Ister demokratik yada otokratik kongonun madenleri
    Ister faynensiyel sektor yada perakende abur cubur fest fuud hizli hazir yemek sektoru yada araba imalati
    Yabanci her daim somurmeye gelir bi yere baska sebep varsa bilen yazsin bazan rahibe theresa yi onden iyilik yapmaya yollasada goz boyatmaya Sirinlik icin felan ana amac arkada gorukmiyen pilanda budur tabi buna istinaden yalnizda kalmeyecen sosyalite mefhumu sosyal olmada muhim somurtulmuyem diye arkaya teneke bagliyincada olmuyo bu defa da dislaniliyon
    Ama tabi elin dusukse sey olur paraya ihtiyaci olan ucuzlatir yani satis esnasinda alirkenede pahalidan oder denklemdeki esitsizligin Cozumu bu olsa gerek
    Ayrica belliciko eksenindeki meshur ruvanda soykirimi da bazan cabasi oluyo mizansenin ya O neydi be ya birlesmis milletlerdeki bi Allahin kulu da o garantoru muteselsil sorumlu gorup kinamadi dumendende olsa bi Kina be inandir bizi bi is yaptigina
    Son düzenleme : Moruk; 23-03-2021 saat: 05:39.

4.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Ister demokratik yada otokratik kongonun madenleri
    Ister faynensiyel sektor yada perakende abur cubur fest fuud hizli hazir yemek sektoru yada araba imalati
    Yabanci her daim somurmeye gelir bi yere baska sebep varsa bilen yazsin bazan rahibe theresa yi onden iyilik yapmaya yollasada goz boyatmaya Sirinlik icin felan ana amac arkada gorukmiyen pilanda budur tabi buna istinaden yalnizda kalmeyecen sosyalite mefhumu sosyal olmada muhim somurtulmuyem diye arkaya teneke bagliyincada olmuyo bu defa da dislaniliyon
    Ama tabi elin dusukse sey olur paraya ihtiyaci olan ucuzlatir yani satis esnasinda alirkenede pahalidan oder denklemdeki esitsizligin Cozumu bu olsa gerek
    Ayrica belliciko eksenindeki meshur ruvanda soykirimi da bazan cabasi oluyo mizansenin ya O neydi be ya birlesmis milletlerdeki bi Allahin kulu da o garantoru muteselsil sorumlu gorup kinamadi dumendende olsa bi Kina be inandir bizi bi is yaptigina
    Yabancı sömürmeye gelir deyip işin içinden onları suçlayıp sıyrılamayız. Biz de aynıyız. Ülkeler bazını bırakın bireysel bakınca da aynıyız. Çıkarımız olmadığı insana selam bile vermeyiz. İnsan nanıkördür. Çıkarcıdır. Fitbol yorumlarını okuduğunuzda daha iyi anlarsınız bunu. Fenerli oyuncunun gassaraylıya yaptığı faulü iki taraf da çok farklı yorumlar. 10 dk sonra bu sefer tam tersi şekşlde gassaraylı fenerliye aynı faulü yapsa yine çok farklı yorumlanır. Faul demişken belber fauülleri, favorileri, fuelleri kısaltim mi abi der. Gerçek adını kimse bilmez. Egsoz gibidir, 38 farklı söylenişi vardır. Trakyalılar füel der, Gonyalılar Favoli, Tırabzonlular muhlama. Neyse alaburuz vardı eskiden tıraş şekli. Osmanlının en büyük hatası feth/işgal ettiği coğrafyalarda kendi dilini dayatmamasıydı. Öyle olsa şu an Evropanın yarısı Gırşehir ahsanında Türkçe gonuşuyo olurdu. Naber la Atinalı bebe der olurlardı birbirlerine. Sömürü yapmak da ilim ister. Anglo saksonlar sanıldığının aksine afrikayı amarigayı hindistanı sömürdüğü içün gelişmiş değil onları sömürebilecek gelişmişlikte, insan yetkinliğinde olduğu için zaten gelişmişti ve daha da zenginleşti. Kongolu Ganalı Mozambiklilerin eline fırsat da versen zaten sömüremez kimseyi. A benim söm söm yârim, bi yol öpem bari türküsü de vardır. Sömürmenin doğal sonucu semirmektir. Semiramis Pekkan, Ajdanın kız kardeşidir. Ajda ise Ajdar'ın son albümünün aranjesini yapıp tanıtım gecesine çiçeksepetinden bir aranjman yolladığına göre Burhan Çaçan'ın yaşı kaçtır? Paragraf kendim yazarken sevmem ama başkası paragraf koymazsa kızarım kim okuyacakğ bunu yav diye.

ciddi zatımdırr,
    sıtarda demetle&alişann seyredeyom ben
    bugünnerde yapılabilcek en ciddi eylemm,

ytd.

6.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    . Sömürü yapmak da ilim ister. Anglo saksonlar sanıldığının aksine afrikayı amarigayı hindistanı sömürdüğü içün gelişmiş değil onları sömürebilecek gelişmişlikte, insan yetkinliğinde olduğu için zaten gelişmişti ve daha da zenginleş
    Bu kisim efsane

7. Inglind zengin elit tayfa
    Polo golf oynuyordu ya zenginler orda
    Son 4 yuzyildir bugunde dahi
    Bu sosyalite sosyallesme devinimsel devrimi
    Onlari somuru yapmada nirvanaya tasidi

8. Asosyal olan ben
    Bunu fark ederim ama
    Arabayida park ederim

Sayfa 582/1038 İlkİlk ... 82482532572580581582583584592632682 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri