hisse dipten onay aldı dostum...2,28 i gördükten sonra 2,34 ağırlıklı ortalamasına kadar çıktı ve daha sonra tekrardan 2,29 u görecek kadar indi ve bu inişte de destek alıp yukarı yöneldi...günü ise 2,32 den kapattı...cuma günü 1 milyon işlem hacmine kadar düşen silver bu gün işlem hacmini artırdı bu destek ile işlem hacmi 2,3 milyon tl civarlarına çıktı...
hissenin özelikle bu destek sırasında işlem hacmini artırmış olması güzeldi..yine 2,28 den itibaren 2,34 e kadar çıkması güzeldi..bunlar alış iştahının gelmekte olduğunu gösteriyor benim açımdan...
ağırlıklı ortalaması 2,33 oldu...2,32 ile bu ortalamaya çok yakın bir kapanış yaptı...bu yakınlaşmayı da şu an için olumlu görüyorum..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir..
kısacası bu gün gördüklerime göre hisseye bir direnç gelmiştir...gelen bu destek ve direnç ile birlikte yönün tekrardan yukarı dönme ihtimalini kuvvetli görüyorum...bakalım piyasa da bizim gibi mi düşünüyor ?? hep birlikte yarın bunu gözlemlemeye çalışacağız...
bu arada çıkmış olduğum durdo hissesi bir ara 4,78 fiyatını ve %15 lik primi gördü...ben biraz erken çıktım gibi...yine de kısmet diyelim dostlar...borsada bize güzel çok...yeter ki kaliteli hisselerde bulunalım...![]()
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
günlük ağırlıklı ortalamasının altından kapatmış olması olumsuzdur yine endeksten çok daha fazla düşmesi yine olumsuzluktur....ama bunlara karşın bir de destek işaretleri ve alış iştahı işaretleri de oluştu...şu an için bu işaretlere değer verdiğimi belirtmek istiyorum...
Adam mal satacagım diyor hisse yukseliyr diyerek çekincemi belirtmiştim...ama bu şirket alavere yapmayı haketmeyecek kadarguzel bir şirket bence...umarım hakettiği gibi yönetilir ve devam ederler...
@karahanager
birleşmeden sonra karlılığının artmış olması çok ilginç...son gelen vergi dairesi bilançosunda henüz iştirakinin ciro ve karının eklenmemiş olması da bizi umutvar ediyor...çelik fiyatlarının artmış olması ve ötv indiriminin son bulması da açıkçası beni tedirgin ediyor...
ama aynı şartlardaki birazda finansal borçları fazla olan arçelik kötü bir bilanço yollamış iken ağırlıklı ihracata çalışan vesbenin ise çok güzel bir bilanço yollaması yine bizi umutvar ediyor...malum silverlinenin borçu yok denecek kadar az...buna mükabil silverlinenin daha çok toki ile çalışması onu piyasanın bir adım önünde olmasını sağlıyor...özel sektörde inşaatların hızı bir nebze de olsa kesilmiş olsada tokilerde böyle bir hız kesilmesinin olmadığına inanıyorum...
artık hayırlısı dostlar...bakalım kısmetimizde neler olacak...
banvitteyken %16 lık çıkış tepkisinden faydalanamamıştım...durdoya geçmişken bu seferlik de aynı şey olmasın diye trade yapmaya karar verdim ama onda da yanlış bir trade yaptım...hisse %16 lık bir çıkışı görmesine rağmen ben bu çıkışın ancak %8 inden faydalanabildim...
durdoda işlem hacmi çok yükseldi ve orda tam da ağırlıklı ortalamasının biraz üstünden bir kapanış oldu (4,57 ve 4,60) orda işlem hacminin çok yükselmesini olumsuz görüyorum ama ağırlıklı ortalamasının üzerinden bir kapanış yapmasını da olumlu görüyorum...bildim bileli çok aşırı işlem hacmi yükselişlerini sevmiyorum ve o tür durumları satış eşiği olarak görüyorum...artık orda ne olur bilemem...silverline ise bu gün bana göre güzel direndi ve ilk etapta olumlu işaretler üretti...
bakalım önümüzdeki günlerde neler olacak ???
Yer İmleri