Sayfa 582/969 İlkİlk ... 82482532572580581582583584592632682 ... SonSon
Arama sonucu : 7748 madde; 4,649 - 4,656 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    1.07 TL ve
    0.77 TL kaçınılmaz son
    baygeorge kafayı bulunca uçacak diyor , Kafa îyi iken çakılacak diyor.sonra da ben demiştim deyip çıkıyor. Baygeorge güzel abicim fiyat vermeden konuşsak.hani 8 yıl boyunca hangi dediğinizi yaptı ki hisse.2.56 ya gidince düşecek dedin bir kere tuttu.8 yıl da bir kez olsun okadar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,364
    BAy Alkole karşıyım . 4 yıldır düşmekte olan kağıdımıza son 2 yıldır düşecek diyorum .
    8 yıldır takip ederim ilk 4 yıldır kazandırdı son 2 yılda eziyet etti . Manyak spek 2.4x ları geçirince vedalaştık . Son 2 yılımızda olanlar devam etmektedir . Neden IS grubu haber vermez . Kağıt sürekli düşerken hiç haber çıkmaz bunu merak eden yok . Benim 1.07 ve 0.77 TL yi sorguluyor millet . Vallahi güldürdünüz beni . KAğıdımızdaki spek belli IS grubu belli oldu .

1.54 1.55 ve 1.56 daki 100 000 lotları sorgulamayın
    1.59 daki 305 000 lot satışı sorgulamayın.
    1.65 deki 125 000 lot u sorgulamayın .
    daha 3 ay önce 2.54 idi bu kağıt sorgulamayın .
    4 yıldır düşüyor bu kağıt onu da sorgulamayın .
    4 yıldır düşüyor kağıdımız hala bu kadar büyük lotlar nasıl yazılabiliyor .
    ZARAR yazmak isteyen sayısı artmış .

Konu ile ilgil değil ama yazayım dedim
    Birden Can Yücel aklıma geldi .

Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    baygeorge kafayı bulunca uçacak diyor , Kafa îyi iken çakılacak diyor.sonra da ben demiştim deyip çıkıyor. Baygeorge güzel abicim fiyat vermeden konuşsak.hani 8 yıl boyunca hangi dediğinizi yaptı ki hisse.2.56 ya gidince düşecek dedin bir kere tuttu.8 yıl da bir kez olsun okadar.
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Fazla inceliyorsun tahtadaki lotları, bugün alır, yarın satar,%1-2ye günlük oynuyordur. TL olarak düşüş trendi yok.yatayda.dolar olarak da düşmeyen hisse Yok zaten.

Alıntı Originally Posted by ALİCAN Yazıyı Oku
    paraya bak be.

5.  Alıntı Originally Posted by DJKARIZMA06 Yazıyı Oku
    Bi bok olmaz bu hisseden. Anca boyle malak gibi yatar. Bosa kurek cekmeyin

SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    aynen dedıgım gibi bi bok olmaz. bide orsbu cocugunun biri bulastı kagıda ******se gitsede kurtulsak orsbu cocugundan. iyi oku galip bunu

Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Konu ile ilgil değil ama yazayım dedim
    Birden Can Yücel aklıma geldi .
    acaba diyorum bu deyoslar birşeylerin kokusunumu aldı piyasa iyi iken topuklayan hissede yüksek den maliyete razı iken, hazır piyasa bozulunca aşağıdan Maliyet etmek derdine mi düştüler.

Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    acaba diyorum bu deyoslar birşeylerin kokusunumu aldı piyasa iyi iken topuklayan hissede yüksek den maliyete razı iken, hazır piyasa bozulunca aşağıdan Maliyet etmek derdine mi düştüler.
    nevotek bilişim,radore yazılım,ortopro döviz yükselişinden olumlu etkilenebilir.yukarida uyduruk bilişim şirketi 295 milyon dolara satıldı haberi vardı.bunlardan biri böyle bir fiyat etmesin mı!!! Hissede kivranma sebepleri böyle birşey mi acaba.konuyu biz bilmiyoruz ama birileri biliyor olabilir mi !!!!

Sayfa 582/969 İlkİlk ... 82482532572580581582583584592632682 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •