Dün Arclk vadelide tabandan longlayan biri vardı umarım yüklü açmamıştır vadelisi - 3 ile başladı.Burası böyle bir yer düşen bıçağı tutmamak gerek
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün Arclk vadelide tabandan longlayan biri vardı umarım yüklü açmamıştır vadelisi - 3 ile başladı.Burası böyle bir yer düşen bıçağı tutmamak gerek
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
vadeliye yazsam tuprs 70 e geliyormuş.
ben spot tarafa yazmıştım 70e vade değişimiyle uğraşmım diye uzun vade aldığım için işe bak.
taban gördü agustos vade tuprs. kaçırdık...![]()
Dün bir opsiyon işleminin vadesi dolmuş. Dolardaki hareketin bir nedeni de o olabilir belki.
https://twitter.com/scornek/status/1291475544085794816
Cumhur Ornek
@scornek
Yırtmalı takvim
Zaman çabuk geçiyor. Ajandama yarına not aldığım ne var diye bakınca gördüm. 14 Şubat 2020’de tarihinde 07 Ağustos 2020 vadeli (galiba) son paket rakamı 750 Milyon$ olan Call Spread işlem geçmişti. İşlemin kullanım fiyatları 6.50 vs 7.30!
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Portföydeki %70 doları hedge için Ekim vadede long açmaya başladım, Şu anda sadece 2 tane.
Her 500 puanda 1 kontrat. Bist100 de 103-83 aralığında kademeli long açacağım.
Biraz mazot olayım palaya.
Bu arada hem borsa hem de DXY deki PU ya karşı dolar düşerse iyi zarar yazar, altın gümüş karlarının bir kısmını veririm.
Karanlık odada
MGROS -5,06
TTKOM -2,33
VAKBN -2,19
SAHOL -1,79
EKGYO -1,06
artanlar da var
ULKER 3,02
EREGLI 1,25
SODA +1,08
eşleşme devam ediyor.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Şimdi faiz neticemiydi haticemiydi bilemem ama halen hatice ile uğraşıyorlar demiyorki başgan ekonomi bakanını görevden aldım işi bileni göreve atıcam dese ilk tepkisi inanin 1 tl den âsagı olmaz sonrasımı? Kimin geldiğine bakarak işi bilene karışmadan bak bakalım ekonomi faiz enflasyon vs yahu kardeşim senin paranın degeri düştükce alım gücün düşüyor neden parası doviz karşısinda 1 e 7 veya 8 küsür yapıp milleti böyle fakirleştiriyosun biz paramizla ithal arabayı 20 30 bin tl ye almamiz gerekirken 500 bine aliyoruz bu sadece örnekti halen garip garip topanti vs
Yer İmleri