Sayfa 582/1003 İlkİlk ... 82482532572580581582583584592632682 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 4,649 - 4,656 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1. tecrübelerimden bankalardan (fiziki olmayan) vadesiz veya gr altın almanın altın fonu almaktan daha mantıklı olduğunu anladım.
    hızlı hareket edemiyorsunuz altında
    düştü mü çok hızlı düşüyor kaçma fırsatı bile vermiyor
    tek sıkıntı alış satış farkı, yaklaşık %1 e denk geliyor galiba....

2.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    tecrübelerimden bankalardan (fiziki olmayan) vadesiz veya gr altın almanın altın fonu almaktan daha mantıklı olduğunu anladım.
    hızlı hareket edemiyorsunuz altında
    düştü mü çok hızlı düşüyor kaçma fırsatı bile vermiyor
    tek sıkıntı alış satış farkı, yaklaşık %1 e denk geliyor galiba....
    Bu dönem vergiler sıfırlandığı için borsada işlem gören gldtr ve zgold altın borsa yatırım fonları daha cazip duruyor. Alım satım makası çok ufak eğer hisse komisyon oranınız da düşükse çok avantajlı oluyor. En büyük dez avantajı tfx gibi 24 saat işlem yapılamıyor.

3.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Bu dönem vergiler sıfırlandığı için borsada işlem gören gldtr ve zgold altın borsa yatırım fonları daha cazip duruyor. Alım satım makası çok ufak eğer hisse komisyon oranınız da düşükse çok avantajlı oluyor. En büyük dez avantajı tfx gibi 24 saat işlem yapılamıyor.
    Uzun süredir forumu takip ediyorum, kısa bir süre önce de üye oldum.

Yatırım fonları anlamında Sn. heli başta olmak üzere, foruma katkısı olan herkese teşekkür etmek isterim.
    Ben de bu forum sayesinde fon'lara giriş yaptım. Portföyümün %20'sini fon'lara aktardım; halen hisse senedi yatırım fonlarında devam ediyorum.

Ancak portföyümün bir kısmı da altında. Altın fonularına da baktım fon kesintileri %2 seviyesinde. Bu dönemde %10'luk stopaj alınmasa bile uzun vade birikim yapan bir yatırımcı için halen gr altın daha mantıklı geliyor bana ama gözden kaçırdığım bir şey varmı diye sizin düşüncelerinizi de almak isterim.

Saygılarımla..

4.  Alıntı Originally Posted by Argus Yazıyı Oku
    Uzun süredir forumu takip ediyorum, kısa bir süre önce de üye oldum.

Yatırım fonları anlamında Sn. heli başta olmak üzere, foruma katkısı olan herkese teşekkür etmek isterim.
    Ben de bu forum sayesinde fon'lara giriş yaptım. Portföyümün %20'sini fon'lara aktardım; halen hisse senedi yatırım fonlarında devam ediyorum.

Ancak portföyümün bir kısmı da altında. Altın fonularına da baktım fon kesintileri %2 seviyesinde. Bu dönemde %10'luk stopaj alınmasa bile uzun vade birikim yapan bir yatırımcı için halen gr altın daha mantıklı geliyor bana ama gözden kaçırdığım bir şey varmı diye sizin düşüncelerinizi de almak isterim.

Saygılarımla..
    Bende çok tecrübeli değilim, ama bahsettiğiniz fark fon yönetim ücretinden kaynaklanıyor. Uzun vadede sanal gram altın almak daha mantıklı duruyor, al sat makası zamanla eriyor, satılmak istendiğinde hızlı hareket edilebiliyor.
    Ama bir ara gerçek altın alın sanal almayın düşüncesi hakimdi insanlarda. Bazı altın fonları ve etfler sattığı pay kadar fiziki emtia saklıyor, yani bir şekilde fiziki emtia almış oluyorsunuz, bu sizin için önemliyse bir avantaj olabilir

5.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Dünyada yatırım çeşidi bol
    Kenevirin bile etf'si varmış.
    Yıllık getirisi %80 diyor.Dolar bazındaysa acayip bir getiri.
    https://tr.investing.com/etfs/adviso...-pure-cannabis
    hocam dunyaya + bakmaya basladinizmi!?
    Canlar gider heyyyy

6. Ppz %1 düşüşte bugun

M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Ppz %1 düşüşte bugun

M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    17 mk civarına mı geliyor yaklaşık ?
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

8. Kredi iştahı pek yokmuş. "Aktif rasyo" gibi bankaları zorlayıcı sebepler de kalmamış. Mevduatta da bir doygunluğa ulaşılmışmış.

On yüz milyon da biri hesaplayan mevduat severlere dikkatine

Sayfa 582/1003 İlkİlk ... 82482532572580581582583584592632682 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •