Bu adam Türkiye'nin en büyük hastanelerinden birinde Covid servisini yönetiyor. Yazdiklari dogruysa korkunc. Aşı olurken en büyük güvencem önce doktorların olmasıydı. Önce bütün sağlık personeli aşılandı. Halen ne olduğu da belli değil. Sağlık Bakanlığında bütün veriler var. Aşilama başlarken sadece bir kaç doktor konusuyordu. Simdi cok sayida doktor konusuyor. Saglik Bakanligi asi olun diyorsa, ası karsitlarini niye konusturuyorlar?Ferhat Arslan, Dr. Doç.
@Ferhatarslandr
Bugün 5 aşılı bir hiç covid-19 olmamış bir doktor hanımın 5 aydır süren beyin kanaması sonrası sürecinin öyküsünü dinledim çok üzüldüm. Evet üçüncü aşıdan sonra baş ağrısı ve kusması olmuş. Sonra felç!
Bu yaşananlar fecaat fecaat.
Bu da tvlere çıkarılıp aşı propagandası yaptırılanlardan.Semih Tareen
@virusfantom
·
6s
Çeşme/Alaçatı’da doğru dürüst metal barı var mı? Rock bar da olur mecbur kalırsam
🔴 FBI, Donald Trump’ın evinde arama yapmaya başladı.
Hadi ordan...zibidi...Fikri Sağlar
@dfikrisaglar
·
8s
Türkiye 103 yıl önce olduğu gibi ciddi bir yıkımın eşiğinde ve ülkeyi yine CHP kurtaracak.
Hiç endişeniz olmasın.
yaman
@yamany77_
·
3d
Fikri, o iş bitti. 15 Temmuz'da bu ülkeyi ucurumun kenarından aldılar. Siz yapabiliyorsaniz kendi içinizi temizleyin. Din kisotculuk oynamayın, yüreğiniz kalbiniz doldurmaz.
İlkgül Bozoklu
@lkgl54282523
·
12s
Plandemi başlamadan hemen önce, tüm illerin girişindeki nüfus bilgileri silindi, neden...!?
Sizlere muhtemelen birçoğunuzun bizzat yaşadığı bir hikaye anlatacağım. Sabah Yenikapı’da deniz otobüsünden indim. Çıkışta sekiz on tane taksi bekliyor.Yanlarında bir grup şöför.Bir tanesi bana yaklaştı nereye bey abi dedi. Beni Edirnekapı’ya götürecek kimse var mı diye sordum ++ Abi bu taksiler Yalova yolcularını bekliyor sen bir zahmet şu geçenlerden birine biniver dedi. Sabah sabah tartışmayayım ya sabır deyip Aksaray’a doğru yürümeye başladım. Niyetim Saraçhanebaşı’na gidip otobüse binmek ama bir yandan da bakınıyorum bir taksi bulursam bineceğim++
+Laleli’ye sapan köşede baktım üç taksici durmuş çay içip sohbet ediyor. Selam verdim, biriniz beni Edirnekapı’ya götürebilir mi?Abi görüyorsun çay içiyoruz, dinleniyoruz. Afiyet olsun biraz bekleyeyim nasıl olsa bitmeyecek mi çayınız.Yok abi bekleme dediler. Yine ya sabır dedim+
+ Oruçgazi ilkokulunun önüne geldiğimde bir taksi durup yolcu bıraktı. Yanaştım , beni Edirnekapı’ya götürür müsün dedim. Buyurun deyince selam verip bindim. Dedim; tüm taksici camiasıyla ilgili menfi düşünüyordum ama demek iyiler de varmış. Fakat acele karar vermemek lazımmış ++Imamoglu meseleyi 14 defa ukome ye götürdü. Neredeyse görev süresi bitiyor. Hic bir sey yapamaz.+ Bozdoğan kemerine yaklaşırken baktım soldan gidiyor. Şehir tiyatrosunun yanından dönmeyecek misiniz? dedim. Haliç kıyısından gideceğim orası daha yakın. Allah Allah daha mı yakın diye yineledim. Evet abi dedi. Unkapanı dan döndük. Dedim şimdi beni dinle bakalım…+
++ Bak ben 1979’da ehliyet aldım. O zamandan beri araba kullanırım. Doğma büyüme İstanbul Fatihliyim ve 60 yaşındayım. Şimdi Bozdoğan kemerinden Unkapanına iniyorsun, ilerde de Ayvansaray’dan Edirnekapı’ya çıkacaksın. Şimdi göz göre göre nasıl burası yakın dersin. Yakışıyor mu?++
++ Ben kısa demekle trafik burada daha iyi demek istedim. Sabah saati Edirnekapı’ya doğru Fevzipaşa caddesi hep sakin olur, sen hangi akla hizmet bu lafı ettin, dedim..
Bilemiyorum acaba mahçup mu oldu, sustu. Neyse hızlı hızlı gidip beni Edirnekapı’ya bıraktı. ++++
++ Bir şehirde bu kadar meslek ahlakından nasibini almamış kişi ile beraber yaşamak hakikaten çok yıpratıcı. Tüm taksiciler böyle mi? Elbette hayır, böyle bir genelleme haksızlık olur. Ama taksici esnafı da aralarındaki çürük yumurtaları ayıklayabilmeliler. Yoksa işimiz zor…
Tayyip Erdogan en cok 2 defa ukameye götürür, sorunu bir sekilde cozerdi. Buna benzemez ne cetrefilli islerin icinden gecti Tayyip Aga. Hey gidinin heyyy. Millet o yuzden 20 sene oy verdi. Imamoglu tatil yapar.
Yer İmleri