Bu hisse için artık söylenecek hiç bişey kalmadı kendi halinde takılsın
Patronun elindeki mal yüzünden yürümüyor diyorduk ama artık bu bahane de kalmadı.
Katmerli şekilde yapıyor İvedik yıllardır hepimize. Olsun biz her yerden y( alıyoruz), ne de olsa F/K mız yüksek döğül elalem kibin. Hem 85. QTR de karımız beklenenden yüksek gelecek ve daha da düşecek. Yükselebiliriz de, düşebiliriz de, 84 QTR kar düşük de gelebilir, yüksek de gelebilir. Bakla falında herşey olabilir çıktı, ben bilirim siz bilmezsiniz; dediklerim olsa da olmasa da ben haklıyım siz haksızsınız. Patronun işi gücü yok da borsayla mı uğraşacak, yooo patron spek işbirliği olmadan bu hareketler olabilemez bu kağıtta. Ben patron uğraşmaz demedim, uğraşabilemez dedim. Avustralya’nın koca kıta olmasına rağmen nüfusu çok düşük ve artabilir de nüfusu ilerde ve biz oraya dingil satıp kar ederiz belkim de kim bilebilir, tabii ki ben bilirim siz ne biliyorsunuz ki ??? Yani demem o ki kafayı yedirdi bu kağıt.
Artı 20 yıl artmayıp bu fiyatta dursa da olur benim 500 milyon katrilyonum var ve sürekli alırım her daim durmadan alır biriktiririm sonsuza dek ve 100 yaşında da olsam o vakitte en yüksekten möthişşş kar ilen satar yerim çatır çatır paraları.
Bir şirket bu ülkede heleki enflasyonist bir dönemde düzenli olarak büyümüyorsa büyüyemiyorsa o şirketin hisselerinin fiyatının yükselmesini beklemek ne bileyim,hadi yükseldi diyelim ama sağlıklı bir yükseliş beklemek ne bileyim.
Neyse umut fakirin ekmeğiymiş,umudunuz bol olsun inşeallah.![]()
Yer İmleri