Sayfa 583/1001 İlkİlk ... 83483533573581582583584585593633683 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 4,657 - 4,664 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. :"cheers": :"serefe": emojileri çalışmıyor, kolay görmeniz için tırnak içinde yazdım.
    bu durum bana mı özel?
    sizde de var mı?
    sonuçta ayran tokuşturacağız.

2.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    enflasyon problemi olmasa idi faiz artış beklentisi olmayacaktı.
    enflasyonu da aşağı çekecek önlemler alınmalı.
    bu yapısal olur, parasal olur.
    3.8366'yı izliyorum.
    yatırım tavsiyesi değildir.
    not: Bim'deki etin kilo 31 TL. Mükemmel sote oluyor. İşte yapısal önlem.
    Aksine Annem hiç pişmediğinden , kart hayvan eti olduğundan şikayet etti. Migros ve kipa da satılan etler de ucuzladı ve çok kaliteli.
    o eti b
     Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    en bir kere bile Bİm de bulamadım ne zaman satılıyor anlamış değilim.ithalatla bu işler çözülmez ama sırf bu aracı fırsatçıların belini kırdığı için ithalatsızda olmaz. üretimin yetersiz olduğu herkesin kurnaz olduğu bu kalabalık ülkede ithalat kaçınılmaz.
    A-101 ve BİM lerde çok rahat bulabilirsin. Benim mahalle de dar gelirli çok ama onlar bile bu eti artık almıyor. Zira ağız tadıyla yiyemiyorlar. Daha pahalıya geliyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    :"cheers": :"serefe": emojileri çalışmıyor, kolay görmeniz için tırnak içinde yazdım.
    bu durum bana mı özel?
    sizde de var mı?
    sonuçta ayran tokuşturacağız.

Ayran tokuştururken çalışmıyor..

Bardak şeffaf, ayran beyaz, arka plan beyaz olduğu için bembeyaz bir boşluk görünüyor..

Yönetimden Rica topiğine yazalım da.. Çiçek desenli bardaklar alsınlar..

4. ayran bildiğim en tehlikeli içecek mezcal'den sonra.
    inek sütü veya kaktüs deyip geçmeyin.

5. Madem ülke güllük ,gülüstanlık . Merkez 100, 200 puan faiz düşürür artık yıl bitmeden . Keriz miyiz yüksek faiz ödüyoruz .

6.  Alıntı Originally Posted by hisar06 Yazıyı Oku
    Aksine Annem hiç pişmediğinden , kart hayvan eti olduğundan şikayet etti. Migros ve kipa da satılan etler de ucuzladı ve çok kaliteli.
    o eti b

A-101 ve BİM lerde çok rahat bulabilirsin. Benim mahalle de dar gelirli çok ama onlar bile bu eti artık almıyor. Zira ağız tadıyla yiyemiyorlar. Daha pahalıya geliyor.
    hiçte çok rahat bulamadım çünkü yok, saat 9 da mahalleli kapıya dayanıp bitiriyormuş. 9.05 te bulamazsın. buradakiler parası olasada çok fırsatçıdır malum seçmen. kart mart ucuz olsunda taştan olsun. ben daha o eti göremedim nasıl bir şey bilmiyorum. mecburen migrostan kazık et(50TL) alıyorum.

*TCMB BEKLENTİ ANKETİ: ARALIK AYI TCMB AĞIRLIKLI ORTALAMA FONLAMA MALİYETİ BEKLENTİSİ %12.72 (ÖNCEKİ %12)

şuan oran 12.25% ve tavanda.. Yani glp'den faiz artırımı geleceği kesin..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

8.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    *TCMB BEKLENTİ ANKETİ: ARALIK AYI TCMB AĞIRLIKLI ORTALAMA FONLAMA MALİYETİ BEKLENTİSİ %12.72 (ÖNCEKİ %12)

şuan oran 12.25% ve tavanda.. Yani glp'den faiz artırımı geleceği kesin..
    %12.72 'ye açılım olarak bakarsak 50 baz puanını önden yüklemeli kullandığı 50 baz puanını da rezerv olarak GLP oranında korunduğu bir tabloya işaret ediyor. Bu da GLP'de 100 baz puan faiz artışı tcmb beklenti anketine girmiş demektir.

Tcmb beklenti anketine paralel hareket edecekse ve bir sonraki toplantıya kadar acil durumlar için elinde 50 baz puan rezerv bırakacaksa 100 puan faiz artışı şart gibi gözüküyor.

Ancak şunu da unutmamak gerekir ki bu sadece tcmb dışı aktörler arasında yapılan bir beklenti anketi. Buna benzer bir ankette sene sonu dolar beklentisi de geçen ay 3.6-3.7 lerde geziniyordu. tcmb buna uyar mı uymaz mı orası pek belli olmaz.

Bence efektif fonlamayı %12.75 - %13 arasında tutarak GLP'yi %15 seviyesine çekmek en iyi strateji gibi.

Gazamız mübarek olsun.

3.8199 vurdu çekti.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 583/1001 İlkİlk ... 83483533573581582583584585593633683 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •