Sayfa 583/773 İlkİlk ... 83483533573581582583584585593633683 ... SonSon
Arama sonucu : 6179 madde; 4,657 - 4,664 arası.

Konu: VESTL - Vestel

1. Arçeliği fena dövüyorlar.. 2017 sonu 842 milyon kar getirmiş 27 lirayı görmüş. İlk çeyrek 2017 yılının toplam karından daha fazla 1.1 milyar kar getirmiş fiyat 32.80.. Şaka gibi.. Şeker oğlana dua edin bu hafta hisseyi iyi tuttu lakin Vestel ve Arçelik fiyatları eşitlenirse %60 ı arçeliğe geçircem.. Dediğim gibi sıkıntı Vestelde değil genel olarak bistte neredeyse bütün hisseler ucuz..

2. Adamlar aylardır Ereğli ile endeksi tutup diğer hisseleri dövdüler.. Uzun vade maliyetlenmek için çok güzel hisseler var.. Vestel de bunlardan biri..

3. Şekeroğlan almış davulu eline oynayıp duruyor. Tek şansımız yabancı oranının düşük olması.

4.  Alıntı Originally Posted by alikkkk Yazıyı Oku
    Sayın tilki adac bir ürünün belli standartlara sahip olup olmadığını belirleyen testleri yapan kurum, alman otomobil kurumu kısaltması, genellikle otomobil ve ürünlerine yönelik araştırma yapıyor. Bu tarz ürünlerin tercih sebebi olarak adac testinden aldığı yüksek puan önemli bir ayrıntıdır, evlerdeki şarj cihazı sayısı elektrikli araba satış sayısına paralel büyüyecektir, bu pazar taze ve rekabete açık ancak Vestel in bu alandaki yatırımı gelecek açısından çok önemli amiyane tabirle köşeyi kapmış Vestel artık müşterinin gelmesini bekliyor, ben başta zoren de pozisyon arttiriyordum ancak batarya teknolojisinde yatırımı Vestel tarafında gorunce agresif pozisyonumu Vestel e aktardım, tabi bu konulardaki verim uzun süre sonra etkisini gösterecektir
    Eyvallah abi bilgiler için.

"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

5. doğru ancak şu anki BIST şartları uzun vade için uygun mu?
    Kafamı kurcalıyor.
    Doların artması bekleniyor ve faiz %19 da faiz bu seviyede kaldıkça bir noktadan sonra borsa da cazibesini kaybediyor faiz dediğimiz risksiz getiri.Burada en az 2 katı potansiyeli olması lazım ki yatıırm yaptğıma değsin.Kimini göre 3 katı.Bist çok ucuz ama nedeni de var işte bana göre.Vestel özelinde demiyorum yoksa bu hisse iyi en kötü temettü alırsın bu fiyatlara yakın kalır diye planlıyorum umarım yanılmam ancak genel durum hiç iyi gözkmüyor ki yurtdışı da patinaja başladı oradaki bir düzeltme bizi acaba nasıl etkiler.

Hisse özelinde de inşallah döviz açığını kapatmışlardır veya hedge etmişlerdir yoksa olası bir dolar değerlenmesinde yine avucumuzu yalarız.inşallah bu dönem bunu yapmışlardır

6. 03.05.2021-05.05.2021 tarihleri arasında 30.218 maliyetle 350.082 adet lot alınmış.
    06.05.2021 tarihinde 29.465 maliyetle 188.232 adet lot satılmış.
    Şeker yatırımdaki arkadaş resmen ben para kaybetmek istiyorum diyor.
    Endeks +%0.75 iken hisseyi götürmem diyor.
    Demek ki pazartesiden bu yana kadar endeks çıkarsa hisse gitmesin diye kullanacağı cephaneyi toplamış.
    Ne diyelim allah mezarda herkesin "TUZ"unu bol eylesin.

Bu arada konudan bağımsız bir sözü severim
    Robert Bosch : "İnsanların güvenini kaybetmektense, para kaybetmeyi tercih ederim".
    İşte bu yüzden insanlar Bosch marka ürün alıp Vestel marka ürünlerden uzak duruyor.

7.  Alıntı Originally Posted by cenkbjk Yazıyı Oku
    Arçeliği fena dövüyorlar.. 2017 sonu 842 milyon kar getirmiş 27 lirayı görmüş. İlk çeyrek 2017 yılının toplam karından daha fazla 1.1 milyar kar getirmiş fiyat 32.80.. Şaka gibi.. Şeker oğlana dua edin bu hafta hisseyi iyi tuttu lakin Vestel ve Arçelik fiyatları eşitlenirse %60 ı arçeliğe geçircem.. Dediğim gibi sıkıntı Vestelde değil genel olarak bistte neredeyse bütün hisseler ucuz..
    ben de 1 vestl 3,5xarçlk olursa vestlleri satıp ülker alacam

8.  Alıntı Originally Posted by fabrica Yazıyı Oku
    eskiden ne güzel teknik grafikler paylaşılırdı.
    1vestl=4xarclk

vestl.jpg

Sayfa 583/773 İlkİlk ... 83483533573581582583584585593633683 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •