Sayfa 583/948 İlkİlk ... 83483533573581582583584585593633683 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 4,657 - 4,664 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. silverlinenin cirosunun yarısı ihracattan dolayısı ile vesbe ile benzerlik gösterirken diğer yarısı ise iç piyasaya hitap etmesi yönüyle de arçeliğe benzerlik göstermektedir...ama arçeliğin de finansman giderinin ve borçlarının çok olduğu söyleniyor bu yönden arçelikten ayrışıyoruz...

işte bu yüzden de kar beklentilerimi son zamanlarda törpülemiştim....daha önceki en iyi ihtimalli göz önüne alarak 2,45 milyon ciro ve 6,5 milyon kar beklediğimi söylemiş ama daha sonra bunları sırası ile 235 milyon ciro ve 3 milyon kar olarak düzeltmiştim...tabi biz böyle tahmin ediyoruz diye böyle gelecek diye bir şey yok...borsa her daim süprizlere açıktır...bir gözüm de sürekli kap haberlerinde...bakalım bilanço ne zaman düşecek ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Abi harbiden şair gibi adamsın. Bizim kız kaç gündür ortalıkta yoktu, sana kaçtı muhtemelen. Ulen yeşil göz, bizimle gıbraştın, kekoya kaçtın be...Batsın lan bu dünya...Alacağın olsun zilli seni...
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Bu tabloya bir senaryo yakışır. "AŞK VE KEKO"
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    SİLVER-CAN SORU/CEVAP KÖŞESİ

SORU:
    -Keko abi, yeşil gözü kaçırdı diyorlar, sizce doğrumu dur abi?
    CEVAP:
    -Yok be koçum, inanma, kendisi uyduruyor.
    SORU:
    -Ama abi, kız bende diyor, şöyle yakışıklıyım filan diyor.
    CEVAP:
    -Yok, gerçekten kaçırsa ortalıkta görünmezdi, hem onda kız kaçıracak tip yok, rahat ol.
    SORU:
    -Ben de inanmamıştım zaten abi.
    CEVAP:
    -Hata bizde koçum, ulen gittik bir şey varmış gibi wishwind abiyle oyalandık, sapı elimizde kaldı, fırsatı gören keko harekete geçmiş, zaten gözüm tutmamıştı kendisini. Neyse kitapçı abinin gazinosunda bir düello yaparız artık. Kazanan kızı alır.

5.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    SİLVER-CAN SORU/CEVAP KÖŞESİ

SORU:
    -Keko abi, yeşil gözü kaçırdı diyorlar, sizce doğrumu dur abi?
    CEVAP:
    -Yok be koçum, inanma, kendisi uyduruyor.
    SORU:
    -Ama abi, kız bende diyor, şöyle yakışıklıyım filan diyor.
    CEVAP:
    -Yok, gerçekten kaçırsa ortalıkta görünmezdi, hem onda kız kaçıracak tip yok, rahat ol.
    SORU:
    -Ben de inanmamıştım zaten abi.
    CEVAP:
    -Hata bizde koçum, ulen gittik bir şey varmış gibi wishwind abiyle oyalandık, sapı elimizde kaldı, fırsatı gören keko harekete geçmiş, zaten gözüm tutmamıştı kendisini. Neyse kitapçı abinin gazinosunda bir düello yaparız artık. Kazanan kızı alır.
    güzel diyalog dostum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Bu tabloya bir senaryo yakışır. "AŞK VE KEKO"
    bir zamanlar KEKONUN FİYAT FİBO AŞKI isimli bir topiğim vardı...orda da sık sık kızları kaçırırdım... bende tip yok ama kızlar bana hayran arkadaşlar...bu yıllardır böyledir...köyde bir kız kayıp oldu mu direk beni arıyorlar ve kız sende mi diye soruyorlar...

sempatiğim ,içten ve samimiyim....tip dersen bende yok..para dersen oda yok....

7. kitapçı abimiz kız kendisine yüz vermiyor diye küsüp gitti... bence küsmemek lazım...sarışını yüz vermiyorsa esmeri verir , esmeri de yüz vermezse muhakak biri ona gönlünü kaptıracaktır...bu işler böyledir öyle her kızı önüne gelen alamaz...biz kendimizi beğendirinceye kadar yıllar geçti...artık binbir taktik öğrendik...kızların neye değer verdiğini tecrübelerimiz ile öğrendik...

ilk yıllarda köy köy dolaşırdık da yüzümüze bakan olmazdı....

8. [QUOTE=keko;1738414]bir zamanlar KEKONUN FİYAT FİBO AŞKI isimli bir topiğim vardı...orda da sık sık kızları kaçırırdım... bende tip yok ama kızlar bana hayran arkadaşlar...bu yıllardır böyledir...köyde bir kız kayıp oldu mu direk beni arıyorlar ve kız sende mi diye soruyorlar...

sempatiğim ,içten ve samimiyim....tip dersen bende yok..para dersen oda yok....[Kekonun fiyat fibo aşkı görünce bu o dedim.Gerçekten seviyelı düzgün ve öğretici bir topikti.O zamanlar kendi adıma faydalanmadım desem yalan olur.Sizi burada görmek gerçekten çok güzelll

Sayfa 583/948 İlkİlk ... 83483533573581582583584585593633683 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •