KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Adamların derdi bedava para... Diyor ki mevduat sahibine sen yeme içme biriktir sıfır faizle ver bana, ben çakayım evi arabayı onu bunu %40-50 artmış fiyatlarla, sonra senden aldığımı sana geri veririm, belki üç beş de sana atarım...
Bu ülkede ticaretin büyük bir bölümü özsermaye ile değil onun bunun parası ile dönüyor...
Ben buna elin .... gerdeğe girmek diyorum...
Faize karşı isen benim birikimimden elde ettiğin krediye de karşı olacaksın... Kredi falan kullanmayacaksın... Ortaklık sistemi kuracaksın...
Arkadaslar burada daha önce de yazdım mayıs ayın da da faizi yukseltmeyecek sadece stopajı sıfirlayacak haziran 17 sine kadar zaman kazanacak eger yine yukseltmezse dolar 10 TL olunca anlayacaklar çünkü bunların zihniyeti bu .
Bize gelince dovizini bankadan çekip yastık altına koyarsan herkesin kafasına dank eder konuşarak yazarak bu millet anlamaz. Yaşayarak anlar.
Kesinlikle bir yatırım tavsiyesi değildir.
Ramazan geldi geleneksel zam furyası fiyatlara yansıdı.3 Mayıs'ta açıklanacak enflasyona göre 6 mayista indirim yapamazlar. Haziran temmuz Ağustosta Üfe Tüfe yi artiracak en erken Eylül de olur diyorum ben.
Uyaniklarya.bedava paraya alistirdilar milleti.enayilik mevduatcida.
Ufe 31 olan yerde faiz nasil 19 .onu bi anlatsınlar bize.
enflasyon sadece yerliyi ilgilendirir. Yabancı için önemli olan dövizde girip, çıktığı seviyelerdir. Çift paralı bir ekonomi olduğumuza, dövizde yabancıda olduğuna göre oyunun kuralını her zaman yabancı belirler. Yabancıya bel bağlamak istemiyorsanız, cari fazla vermeniz lazım.
faizinizi alın.beş kuruş harcamayın.ne ev ne de araba alın.aynen kalsınlar öyle.
TOBB/HİSARCIKLIOĞLU: İŞLETMELERE YENİ KREDİ DESTEKLERİ SAĞLANMASINA ACİL İHTİYAÇ VAR
Daha biraz önce konuştuk başladı işte ! aynı şeyleri yıllardır fotokopi gibi tekrarlıyoruz
Yer İmleri