Sayfa 583/1001 İlkİlk ... 83483533573581582583584585593633683 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 4,657 - 4,664 arası.

Konu: Viop XXXVII

endeks ağırlığı bankaların %20.. önemsiz.. her türlü dengelenir diğer hisselerle istenildiğinde, ki zaten öyle yapılıyor aylardır..

ama bankalardaki durum mesela 6 ay sonra oluşacak bir genel ekonomik bozulmanın göstergesi olarak fiyatlanıyorsa (iflaslar, geri dönmeyen krediler vb) o durumda bir miktar etkisi elbette olur ama ihracat yapan şirketler ne durumda olur ona da ayrı bakmak lazım.. mesela ihracat ve usd poz avantajlı x10xb kontratının son dönem performansına bakın endekse göre.. bir de xlbnk kontratına bakın.. farklar açık..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2. Pıst 100 kanal aşağı kırılırsa ilk jeton geliyor.

3.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    benim için güzel...

shortta olana o resim mona lisa tablosu gibi gelir...
    anlaşılmıştır.

4. Abka abi, dün bi arkadaş yazmış
    Sahipli tahtaları dolar bazlı ske ske koruyorlar deye
    Grafiki aç bist 50 deki hisselerin dolar bazlı grafiklerine bak, hangilerini korudularsa o tahtalar sahipli
    Hamdım Piştim Yandım

5. 13,88 den dolar aldık...

daha ne kadar yukarıdan alabiliriz derken hergün kademe çıkıyor...

6. Bendeki jeton ipli görüyor kanalın dibine vurup yukarı alıyor bademcuk spor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Abka abi, dün bi arkadaş yazmış
    Sahipli tahtaları dolar bazlı ske ske koruyorlar deye
    Grafiki aç bist 50 deki hisselerin dolar bazlı grafiklerine bak, hangilerini korudularsa o tahtalar sahipli
    aynen öyle..Adamın bir maliyeti var.Zamanında almış.Dolar bazlı düşüşe bir yere kadar müsaade eder.Yoksa borsaya ne gerek var. Dolar al ,sıkıntı yok.

8. Zengin değil ama durumu çok iyi toparalayan gördüm.. şahsen kendi adıma da son 5 senedir dişe dokunur kazanç var..
    En büyük kan kaybım vadeli işlemler de oldu ve zaman kaybı yarattı..
    Siz bakmayın dolar bazlı tl kaybınıza piyasa bir durursa o tl ne kadar değerli olur alım yönlü bunu da unutmamak lazım..
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    10 yıldır Borsada zengin olanı görmedim ama yılanoğlu alıp ta zengin olanı gördüm.
    zamanında tecrübeli insanları dinleseydik, hisse yerine yılanoğlu biriktirirdim.
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 583/1001 İlkİlk ... 83483533573581582583584585593633683 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •