Sayfa 584/1032 İlkİlk ... 84484534574582583584585586594634684 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 4,665 - 4,672 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ne kadar temiz bir sayfa
    Hulkbank yatırımcılarının kalbi kadar temiz bir sayfa meri teyze coştur bizi dök sokaklara...

2.  Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    Vakıf ve hulku deli gibi satıyorlar ovp banka muhabbetleri mi sattırıyor kamu bankalarını acaba ? Bir bit yeniği var gibi...
    Sebep belli oldu, türktelekomdan gol yiyen bankalar çinlilere devir haberiyle coştu... bizim hulkun boynu bükük kaldı.

3. Kaptık garantiden yüzde 5 i yine.

SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Cep to cep yine... 80 milyon lot hacim ve 1 kademe yukarıdan kapandı...

5. Bugun bence bankacilikta en onemli gelisme AKBANK in sendikasyon kredisi antlasmasi yapmasidir. Bu bankalarin yurtdisinda borclanmasina olanak veriyor. Yalniz bu durum HALKBANK i etkilemez. HALKNBAnK OFAC nedeniyle Yurtidisinda sendikasyon krdisi bulmakla ugrasmiyor. Acaba arasa bulabilir mi ?

6. ofac durumu netlesmeden hertürlu kirilganiz...bu hafta surekli para cikisi oluyor halkbta...bakalim isin sonu ne olacak...endeks artik son silkelemelerin ardindan develue olan TL karsisinda bist 100 dolar bazli dengelenme egilkminde...2020den once dolar bazli bist rallisi zor gorunuyor TL bazli dengelenme sanal bir TL bazli bist rallisine neden olabilsede...

...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

7. ....ALINTI ÇALIŞMADIR....

Türkiye borsanın en önemli göstergelerinden birisi olan borsadaki yabancı takas oranı en yüksek %66 seviyesinden %7 düşerek düşüşü %61 lerde tamamladı. Şuan en düşük seviyeden %2,33 yükselerek %62,70 seviyesinde.

...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

8. Brezilya'€™da Petrobrasâ€'a 853 milyon dolar ceza:

Bir bakanlık yetkilisi de Petrobrasâ€'ın eski yönetim kurulundaki üst düzey yöneticilerin, Brezilyalı siyasetçilere ve siyasi partilere yüz milyonlarca dolar rüşvet verdiği ve daha sonra rüşvet ödemelerini yatırımcılarından ve müfettişlerden gizlemek için muhasebe kayıtlarını değiştirdiğini kaydetti. Petrobras, toplam 853,2 milyon dolarlık ceza miktarının yüzde 80'€™nini Brezilya’nın, ABD Adalet Bakanlığı ile ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun her birinin yüzde 10'€™arlık kısmını alacağını belirtti.
    27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.

Sayfa 584/1032 İlkİlk ... 84484534574582583584585586594634684 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •