Sayfa 584/930 İlkİlk ... 84484534574582583584585586594634684 ... SonSon
Arama sonucu : 7440 madde; 4,665 - 4,672 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

1. Sagolasin...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,057
     Alıntı Originally Posted by NPN Yazıyı Oku
    Bedelsiz vermesi niye kötü olur....anlamadigim için soruyorum.
    temettü yatırımcılar için can suyudur.
    elbet bir gün bedelsiz vericek. ne kadar sermaye o kadar karlılık...
    yakın gelecekte artırırlar diye tahmin ediyorum.

“Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

3. Arkadaşlar bu hisse 2021 yılına kadar bedelli yada bedelsiz veremeyecek. Faaliyet raporlarında yazıyor, kontrol edebilirsiniz. 2021 yılında sadece 300 olan sermaye tavanı için güncelleme yapabilir. Şu an 250 civarı olan rakam; temettü sonrası 215 seviyesine inecek. 300'ü geçmesi için hissenin 1 yıl içerisinde 85 milyon değer kazanması gerekir ki, kazansa bile tekrar temettü sonrası düşecektir.

Sadece 2-3 yıl üst üste temettü vermezse 300'ü geçer. Ama Yine raporlarda her sene belli bir miktarda temettü dağıtılacağı kesinleştirilmiş. Kısaca Bedelli ve bedelsiz için hissenin çok ciddi bir yükseliş yapması gerekecektir.
    Yasal Uyarı
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

4. Bu yılki temettü beklentisi nedir arkadaşlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,057
     Alıntı Originally Posted by NPN Yazıyı Oku
    Bu yılki temettü beklentisi nedir arkadaşlar.
    benim beklentim 0,20 TL daha yükseğine de hayır diyemeyiz.
    geçen sene 0,1870 vermişti...
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

6.  Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    benim beklentim 0,20 TL daha yükseğine de hayır diyemeyiz.
    geçen sene 0,1870 vermişti...
    Ben en az .22 bekliyorum. .30 verirse sürpriz olur ama beni şaşırtmaz. Bu hisse temettü verirken geçen sene kari ve bu yılki beklenti dikkate alınıyor. Bu yüzden sıklıkla kardan fazla temettü dağıttığı görülmüştür.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    Ben en az .22 bekliyorum. .30 verirse sürpriz olur ama beni şaşırtmaz. Bu hisse temettü verirken geçen sene kari ve bu yılki beklenti dikkate alınıyor. Bu yüzden sıklıkla kardan fazla temettü dağıttığı görülmüştür.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Özellikle şu ilk 25 günde yapılan 6 milyon kar biraz ellerini rahatlatacak , kesenin ağzını açtıracaktır temettü için , benim beklentimde 23 krş .

8. bunun temetüsünü vergisi var farkındasınız degil mi

Sent from my iPad using Tapatalk

Sayfa 584/930 İlkİlk ... 84484534574582583584585586594634684 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •