Sayfa 584/600 İlkİlk ... 84484534574582583584585586594 ... SonSon
Arama sonucu : 4793 madde; 4,665 - 4,672 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

3. Teşekkürler Sn British. Anladığım kadarıyla Ayasağa lansman için hazırlanmış. Kartal'dan paylaştığınız fotoğrafı anlamadım. Sadece aklıma bir olasılık geldi. Parsellerin tam yerini bilmiyorum. Belki 18 maddeyle birlikte denize yakın deprem tehdidi yüksek olan alan terk ve kesintilere ayrılmıştır. Bir kısmında zaten spor salonu ve çevresi var. Eğer böyleyse, kısmen de olsa proje gerçekleştirilebilir.

4.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku

Kartal arazisinin orta bölümüne kum-çakıl vs kamyonları boşaltma yapmış diye tahmin ediyorum.
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

5. Ayazağa cıvarının inanılmaz bir gelişim sürecinde olduğunu gözlemledim..
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

6. Teşekkürler..

7. Suudi Sermamik şirketiyle imzalanan niyet mektubu/iş ortaklığı fizibilite çalışması 11 Ekim tarihinde Ecyap tarafından yapılan bildirimle sonlandırılmış, Eczacıbaşı küresel piyasadaki zayıflıkları ve Türkiye ekonomisini gerekçe göstermiş.

8. Yönetimin uzun süredir hiçbir açıklama yapmaması hoşuma gitmiyor. Avrupadaki durgunluk, Euro da zayıflık, ilaç sektöründe devam eden fiyatlama baskısı, madencilik faaliyetlerinde duraklama, Vitra'nın mali durumunun belirsizliği aklıma gelen konular..

Sayfa 584/600 İlkİlk ... 84484534574582583584585586594 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •