Ceo nun böyle havalarda þirketine sahip çýkmasý lazým.
Gerekirse aracý kurumlarýn analistlerini davet edip sunum yapmalý.Ama nerdeeeeeee....Çok yoðunlar sanýrým.
Ceo nun böyle havalarda þirketine sahip çýkmasý lazým.
Gerekirse aracý kurumlarýn analistlerini davet edip sunum yapmalý.Ama nerdeeeeeee....Çok yoðunlar sanýrým.
Millet tüydü 30 endexe..orda hayat var..alçak sürünmeye devam...burasý da güzel..mis gibi torpak..:))
Ceo þuan Hindistan da Redington Holding te. Paynet in satýþýný kutluyorlar.. Aslýnda ceo yu kutlamak lazým..Sýfýrdan kurduðu paynet i bence çok iyi bir fiata sattý.. Ancak esas iþ bunda sonra baþlýyor.. Bundan sonra satacak bir paynetiniz yok. Dolayýsýyla yeni faaliyet alanlarýnda baþarýlý olmak lazým.
Hissede alýþ satýþ baremleri çok zayýf ancak bu kredili iþlem yasaðý iþlem leri engelliyor ve kredili mal taþýyanlarý mallarýný satmak zorunda kaldýlar. Yasak kalktýðý hem iþlem hacmi artacak hemde yeni alým ordinolarý gelecektir..Burada kredi yasaðýna çok talihsiz bir dönemde yakalandýk.. SPk nýn bu yasaðý kaldýrmasý lazým.. Olaðanüstü bir dönemden geçiyoruz..
Geçen gün çocuklar illa sinemaya gidelim, uzun zamandýr gitmiyoruz dediler. Ýyi hadi öyleyse dedim. Listeye baktým hikayesi güzel, kadrosu kaliteli,bir aksiyon filmi buldum, Türkler ve yabancýlar karýþýk oynuyor filmde. Hazýrlýklar yapýldý, mýsýrlar evde patlatýldý, çay-kahve vs. derken gittik sinemaya filmi izliyoruz. Salon aþýrý kalabalýktý, boþ koltuk yoktu. Baya heyecanlý bir filmdi. Toplam 2 saat 15 dakika. Filmi izlerken 107. Dakikada bir anda elektrikler gitti. Haydaa... Elektrik teknisyenleri bir müddet uðraþtý, bende anlarým iyi kötü. Ne olmuþ dedim aþýrý yüklenme hocam dedi. Biraz bekledik elektrikler geldi . "Salon sorumlusu filmi 107. Dakikaya kadar ilerletip ordan izlemeye devam ederiz" derken bozuk bir ses, "bizde ileri sardýrma yok demesin mi" Nasýl yani? Ayný sahneleri bir daha mý izlicez ? Haydaaa.. Vakit nakittir abi bizim için biz gidiyoruz desemde çocuklar sonunu çok merak ettiði için, doðrusu ben de merak etmedim sayýlmaz. Çünkü Ýlk 107 dakika epey keyifliydi... Oturduk ve baþtan tekrar izlemek zorunda kaldýk. Ben kaderci bir insanýmdýr. Baþa gelen her olayda bir hikmet ararým. Elektrik gitmese ve vaktinde çýksak belki yolda baþýmýza baþka bir iþ gelecekti...Böyle bir durum olduðunda da vardýr bir hayýr, Mevlam neyler, neylerse güzel eyler dedim.
Yaa iþte böyle bir olay geçti baþýmýzdan. Sizlerle paylaþmak istedim. Buna benzer bir olay siz de yaþadýnýz mý?
Burada yaptýðým ve/veya yapacaðým tüm paylaþýmlar þahsi görüþlerimdir, asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.
😃 Bizde ayný filmi izleyip duruyoruz kaç yýldýr.
Uzun vade yatýrým dedikleri böylede deðildir herhalde diye sorguluyorum bazen.
O kadar çok yaþadýðým olay varki.Buraya yazsam bu adamda ne uyduruyor be arkadaþ derler.
Hayýrlý olacaksa nasip olsun.Hayýrlý olmayacaksada nasip olmasýn desek bile bazen dünyevi hýrslarýmýz bunun önüne geçebiliyor.Ýllaki parasal anlamda demiyorum.
Bazý insanlarýn hayalleri sizin elinizde olan ve yetinmedikleriniz olabiliyor.
Biliþim endeksi en son düþtüðü yere geri geldi.
Yani minumum 47 olmamýz gerekiyordu þu an
Yer Ýmleri