Sayfa 584/702 İlkİlk ... 84484534574582583584585586594634684 ... SonSon
Arama sonucu : 5611 madde; 4,665 - 4,672 arası.

Konu: HEKTS - Hektaş Ticaret

1. https://youtu.be/MnpSvuLvTRU?t=402
    vay be Tuncay bey kötü de olsa hektaştan bahsetmiş yıllar sonra.

zamanında kendisinin hektaşla ilgili yazılarını heyecanla okur, hep umutlanırdım. Tuncay beyin hektaşla ilgili yazması beni hep şirkete ortak olarak kalmak için motive ederdi.

lan o zaman bile anlamamışız adam resmen bu şirketin adını anmadı bir daha, sen ne duruyorsun değil mi??

2. 6/ 2022 fiyatına indi anlı şanlı Hektaş.. Hayırlıııo uğurlu olsuuunn…

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Fiyat kendi hikayesini yazdi burada da...

Giderken kimse olumsuz yazanlari dikkate almaz..

Herkes para kazanma derdinde olur.
    gelip bilanço sonrasında bu fiyatları hak etmiyor aşırı değerli dediğimizde linç edilmiştik her seferinde.
    fiyatlar temel tarafından desteklenmeden spekülatif şekilde arttı ve bu spekülasyonu görüp bundan faydalananları da tebrik etmek lazım öte yandan. onlar portföyleri büyütüp yeni denizlere yelken açmışlardır.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by mersey Yazıyı Oku
    En yüksek gördüğü seviyenin dörtte birine kadar düştü. Dönmesi içinde bir sebep maalesef yok. Uzun süredir şirketten bir haber akışı da yok. Belkide özellikle böyle bir yol izleniyor. Şu halde tahtaya sağlam mal alacak yatırımcı gelme ihtimali de yok. Mevcut borçların azaltılmasına yönelik şirket yönetiminden bir atraksiyon yok. Sanki daha da düşmesi bekleniyor. Kendi haline bırakılmış bir havası var. Bu çapta bir şirketin milyar dolarlar etmeyeceğini herkes biliyordu. Beklentiler yatırımlar arge çalışmaları vs gazıyla konjüktürü de kullanarak hayal bile edilmeyecek seviyelere geldi. 40-50 aralığında parasını realize edebilenler muhtemelen şu anda maldiv sahillerinde soğuk içeceklerini yudumluyorlar. Hakim ortakta o dönem 30 üstünde 2 partide sattığı yüklü malla muhtemelen maliyetini sıfırladı. Oda mutlu mesut olsa gerek. Olan maalesef yine duygusallığına kurban olup çıkamayan vefakar cefakar ky ya oldu. Rüzgarı tersine döndürebilecek haber ya da haberler gelmediği sürece zerre ümidim yok. En kötüsü de son 1-2 yılda kendisinden beklenenleri boşa çıkarması oldu. Borçlanıyor ama çok yatırım yapıyor ayağına çok yatırımcı çekmiştı. Bir cacık olmayacığını anlayanlar kol bacak kesip başka maceralara yelken açtı. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer. Ez cümle onun bunun gazıyla bir kağıda haketmediği bedeli ödersen, çıkar aheste aheste.
    Bu eleman "buyuk oyunu" gormus.

Biraz gec olsa da..

Benim de hic umudum yok.

Operasyon yiyen kagit yillarca kendine gelemez.
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

5.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bu eleman "buyuk oyunu" gormus.

Biraz gec olsa da..

Benim de hic umudum yok.

Operasyon yiyen kagit yillarca kendine gelemez.
    Artık eleman olduk öylemi. 2-3 yıl önce buralarda millet birbirini gazlarken, eleştirel de yorum yazan 3-5 kişiden biriydim. Aşırı borçlanarak bu kadar agresif büyüme stratejisinin çokta doğru olmadığını defalarca yazdım. Arşiv orada duruyordur biryerlerde. Oralet Bey 2 dakikada çıkarabilir. Sizde (eleman demiyorum dikkat ederseniz) o dönem borçlanma faizleri çok uygun, borçtan korkmayalım, inanan kalacak, inanmayan gidecek der dururdunuz (Bknz forum-arşiv). Sizin bu motto hala geçerli mi. Yoksa artık herkes gidebilir şeklinde yeni güncelleme geldi mi. En çok inanan ben bile sattım gittim siz hala niye buralardasınız diye sorabilirsiniz. Açıkçası böyle bir şirketin çıktığı indiği fiyatlardan tamamen bağımsız olarak son 1-2 yıldaki kadar kötü yönetilebileceğini düşünemedim. Yapılmaya çalışılan yatırımlardan para kazandıran dönüşlerde olabileceğini düşündüm. Bu da benim hatam. Hatamın bedelini büyük bir reel kayıpla ödüyorum. Elimdekini de buralardan artık satmamın bir anlamı olmadığını düşünüyorum. Benim yeni mottom artık "Ya herro ya merro"

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Inanc olmadan yatirim yapilamaz.

Tabii ki inanan kalacak inanmayan gidecek.

Bu sozum evrenseldir zaman, mekan ve sartlardan munezzehtir.

Ben sadece sirkete degil, OYAK'a bile inancimi kaybettim.

7.  Alıntı Originally Posted by mersey Yazıyı Oku
    Artık eleman olduk öylemi. 2-3 yıl önce buralarda millet birbirini gazlarken, eleştirel de yorum yazan 3-5 kişiden biriydim. Aşırı borçlanarak bu kadar agresif büyüme stratejisinin çokta doğru olmadığını defalarca yazdım. Arşiv orada duruyordur biryerlerde. Oralet Bey 2 dakikada çıkarabilir. Sizde (eleman demiyorum dikkat ederseniz) o dönem borçlanma faizleri çok uygun, borçtan korkmayalım, inanan kalacak, inanmayan gidecek der dururdunuz (Bknz forum-arşiv). Sizin bu motto hala geçerli mi. Yoksa artık herkes gidebilir şeklinde yeni güncelleme geldi mi. En çok inanan ben bile sattım gittim siz hala niye buralardasınız diye sorabilirsiniz. Açıkçası böyle bir şirketin çıktığı indiği fiyatlardan tamamen bağımsız olarak son 1-2 yıldaki kadar kötü yönetilebileceğini düşünemedim. Yapılmaya çalışılan yatırımlardan para kazandıran dönüşlerde olabileceğini düşündüm. Bu da benim hatam. Hatamın bedelini büyük bir reel kayıpla ödüyorum. Elimdekini de buralardan artık satmamın bir anlamı olmadığını düşünüyorum. Benim yeni mottom artık "Ya herro ya merro"
    Evet, ben şahidim, mersey bey her zaman aklı başında, temkinli, uhuletli ve suhuletli yorumlar yapar, bindik bi alamate gideyoz gıyamete çekincesini de her daim belirtirdi. Burda aklı başında olan bir elin parmaklarını geçmeyen üç beş yatırımcıdan biriydi. Çoğumuz bulutlarda uçuyor, gerçekleri görmek istemiyorduk. Mersey beyin hakkını yemeyelim.

Bu da kanıtı : https://www.hisse.net/topluluk/searc...rchid=22030075

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Ben de kotu anlamda demedim zaten.
    Eleman hep uyardi, hep temkinli idi ama o sartlarda 2023 un hakkindan yiyoruz diye belki 50 kere yazani bile dinlemedi kimse onu mu dinleyeceklerdi?
    Dinleselerdi de erken sattirdin satmayan daha cok kazandi diyeceklerdi.
    Bu, bu isin fitratinda var.
    Kagit gidiyorsa ve gitmeye devam ediyorsa tutanlar haklidir.

Sayfa 584/702 İlkİlk ... 84484534574582583584585586594634684 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •