Sayfa 584/998 İlkİlk ... 84484534574582583584585586594634684 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 4,665 - 4,672 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...onyada-2249534

Konya'nın Beyşehir ilçesinde görev yapan, İsmailağa cemaati müridi olduğu öne sürülen Müftü G.B.'nin iki hafta önce bir kadınla aracının arka koltuğunda belden yukarısı çıplak bir şekilde yakalandığı iddia edildi.

ayasofi üstad dan gelişmeleri alalım
    İmamlar maaş ile çalışan profesyonel meslek sahibi insanlar. Eğer görevini aksatmadan yapıyorsa özel hayatı bizi ilgilendirmez. İmamın şeyi yok mu?
    Yazdıklarım kendi görüşümdür, Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by boymatlı Yazıyı Oku
    İmamlar maaş ile çalışan profesyonel meslek sahibi insanlar. Eğer görevini aksatmadan yapıyorsa özel hayatı bizi ilgilendirmez. İmamın şeyi yok mu?
    Vajinadan hava çıkması abdesti bozar mı?

İmamın abdesti yoksa cemaatin namazı kabul olur mu?

Kendime masallar .!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

4.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Way anasını arkadaş ulan kavanoza osuruk gazı konulmasını da ilk kez duydum, bu gaz nasıl bir uyumlu gazdır ki hava da dağılmadan ,molekülleri koyun gibi birbirini takip edip kavanoza giriyor.. Kltk yani karı da bunun kapağını kapatıp yani kapatabilip satıyor.

Tabii alan ne yapıyor hangi amaçla kullanıyor o da büyük problem. Celal Şengör mü alıyor bi tek tanıdığım b.OK yiyen o var parası da kuvvetli kim ne için alır

Bunun haber olması yani inananlar veya inanabilrcekler olması da ayrı

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Way anasını arkadaş ulan kavanoza osuruk gazı konulmasını da ilk kez duydum, bu gaz nasıl bir uyumlu gazdır ki hava da dağılmadan ,molekülleri koyun gibi birbirini takip edip kavanoza giriyor.. Kltk yani karı da bunun kapağını kapatıp yani kapatabilip satıyor.

Tabii alan ne yapıyor hangi amaçla kullanıyor o da büyük problem. Celal Şengör mü alıyor bi tek tanıdığım b.OK yiyen o var parası da kuvvetli kim ne için alır

Bunun haber olması yani inananlar veya inanabilrcekler olması da ayrı
    Alan alsın tabi, ne yapıyor bilmiyorum ama….

Ya başkasının osuruğuysa kavanoza koyduğu?
    Dolandırıcılık olmuyor mu?
    [emoji23]

6.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Alan alsın tabi, ne yapıyor bilmiyorum ama….

Ya başkasının osuruğuysa kavanoza koyduğu?
    Dolandırıcılık olmuyor mu?
    [emoji23]
    Wallahi doğru aklıma gelmemişti

Ayrıca tağşiş yapılmadığını yani osuruk gazına amonyak gazı felan karıştırılıp satılmadığını nasıl bilecez bunun resmi bir kurumdan, hıfzıssıhha gibi İTÜ gibi, saf bu karıdan salınan gaz olduğuna dair tahlil belgesi olması gerekir, yoksa ben olsam satın almam
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

7.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku

Ayrıca tağşiş yapılmadığını yani osuruk gazına amonyak gazı felan karıştırılıp satılmadığını nasıl bilecez bunun resmi bir kurumdan, hıfzıssıhha gibi İTÜ gibi, saf bu karıdan salınan gaz olduğuna dair tahlil belgesi olması gerekir, yoksa ben olsam satın almam
    Burnuma çok pis kokular geliyor.😂😂

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku

Memnun kalmayanlar iade de edemez.
    Kapak açıldığında otomatik olarak tüm ürün tüketilmiş oluyor.
    Geri de almaz.
    [emoji23]

Sayfa 584/998 İlkİlk ... 84484534574582583584585586594634684 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •