Sayfa 585/964 İlkİlk ... 85485535575583584585586587595635685 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 4,673 - 4,680 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by VOLBOR Yazıyı Oku
    TEKNİK ANALİZ in
    doğruluk ihtimalini en çok arttıran indikatör
    HACİM dir
    yani basitleştirirsek KATILIM dır

hacimsiz senetlerde hatta 1 lot hacimli senetlerde
    teknik analiz yapılmaz değil yaparsın ama anlamı olmaz

örnek olarak
    şimdi biri çıksın burada yazsın ben çok iyi teknikçiyim
    KEZBN yarın ve takip eden 3 günde 35 krş a düşecek
    başka birisi de elindeki 200 250 bin tl ile
    tersine işlem yapsın ve bu nu
    KEZBN ın fiyat hareketlerinin olduğu dakikaların son saniyelerini
    kollayıp bekleyerek yapsın imkansız düşmez
    zaten ortalama 58bin tl işlem gören hisseye 250bin tl ile müdahil oldun
    nasıl düşsün yani sadece 250bin tl tekniği çökertti

HACİM YOKSA TEKNİK ANALİZ in ANLAMI YOK OLAMAZ

Bilal e anlatır gibi anlattım
    Volbor senden de bu ucuzluğu beklemezdim. Tabiki 1 lotluk hissede teknik olmaz. Doğru ben bütün hisseler dedim.
    Ama demek istediğim genel olarak gözaltı pazarı olsa dahi NORMAL hacimde işlem gören hisselerdir. Normal derken bir lot değil.
    Garanti bankasıyla pnsut veya ne bileyim desa yada intema işlem hacimleri aynı mı.ama bu hisselerin hepsinde teknik bulunur.
    Her hissenin kendi çapında bir işlem hacmi var. Buna göre de bir tekniği olur. Zaten dediğimi bal gibi anlıyorsunda cinali gibi cinlik peşindesin. Ayrıca kot dışı ne zaman

2.  Alıntı Originally Posted by kervanzede Yazıyı Oku
    Finansal raporlar icin ek sure talebini bu sefer hayra yoruyorum.
     Alıntı Originally Posted by Napolyon Yazıyı Oku
    Değerlemeyi tamamlıyor olabilirler
    Aynen. Görüşlerinize katılıyorum. Bekleyip göreceğiz.

3. Hacimsizlik de teknik analizin içinde bir indikatördür. Hisse fiyatının beklentiyi yansıtmadığı durumlarda işlem yapan yatırımci sayısı azalır. Fiyatlar az sayıda kişinin yaptığı alım satıma göre dar bir bantta şekillenir. Bu dar bantta teknik analiz tabi ki tutmayabilir ama büyük resimde teknik analiz çalışmaya devam eder. Sivaslı arkadaş çok güzel belirtmiş tabi anlayana ya da anlamak isteyene hacimsizlikte fiyat da sapmalar olabilir. 0,38 destek dersiniz 0,36 dan döner, 0,45 direnç dersiniz 0,47 den döner. Beklentim dahilinde fiyat artarsa hacmin de nasıl arttığını göreceksiniz. İşte o zaman büyük resimdeki destek ve dirençleri daha net izleyeceğiz. Bizlerde büyük resme odaklandık zaten beklentimiz 0,35 0,45 hareketleri değil. Sizi bilemem tabi, bu dar bantta ekmek çıkarmaya çalışan birisiniz belki de
    Daha teknik analizin ne olduğunu bilmiyorsunuz ya da bildiğini sanan ve ahkam kesenlerdensiniz(nedense kimse çözemedi). Daha söylediklerinizi çürütecek o kadar çok söz var ki bu konuda size bedava ders vermeye niyetim yok daha fazla

Alıntı Originally Posted by VOLBOR Yazıyı Oku
    TEKNİK ANALİZ in
    doğruluk ihtimalini en çok arttıran indikatör
    HACİM dir
    yani basitleştirirsek KATILIM dır

hacimsiz senetlerde hatta 1 lot hacimli senetlerde
    teknik analiz yapılmaz değil yaparsın ama anlamı olmaz

örnek olarak
    şimdi biri çıksın burada yazsın ben çok iyi teknikçiyim
    KEZBN yarın ve takip eden 3 günde 35 krş a düşecek
    başka birisi de elindeki 200 250 bin tl ile
    tersine işlem yapsın ve bu nu
    KEZBN ın fiyat hareketlerinin olduğu dakikaların son saniyelerini
    kollayıp bekleyerek yapsın imkansız düşmez
    zaten ortalama 58bin tl işlem gören hisseye 250bin tl ile müdahil oldun
    nasıl düşsün yani sadece 250bin tl tekniği çökertti

HACİM YOKSA TEKNİK ANALİZ in ANLAMI YOK OLAMAZ

Bilal e anlatır gibi anlattım
    Hayirdir ruyaa falanmi gordun yoksa ilgi alaninmi degisti

Arkadaslar ben bu teknikciler sayesinde kervanda iyi kazandim.32 den donecegine 43 tavaN olacagini vede tavannin cozulecegini bilen yuzlerce yazisini burda okuduk ihya olduk!
    Simdi ses yok olaki bu hafta 50 oldu biraz geri geldi hemen teknikci bilmisler sonuca gore ahkam keserler
    Evet yazin simdi teknik soyle vosteriyor diye simdiden ozaman bizde ozur dilemesini biliriz
    Kervan ve tilkilerin az tavuklarin cok oldugu bir hissedir
    Yt.tv
    Deg.

6. Kervandan fazla medet ummamakta fayda var. Sermaye yıllık zararlarla eriyip duruyor. Bir kısım diyecekki yeniden değerleme olacak. Bende diyecem ki değerlese ne olacak. Yeni değerlemeyi de yeni zararlarla yine eksiye sürükleyecek. Hiçbir zarar sürdürülebilir değildir. Kottan çıkması an meselesi olan (küçük bir ihtimalle birkaç tavan gidebilme ihtimali ele verme için söz konusudur.) yakın izleme pazarından uzak durmakta temkinli olmakta fayda var. Bol kazançlar..

MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Arkadaslar teknik ve temel analizde her iki gorusede katiliyorum.

Soyle ki eger ki tahta sahipli ise ki bu sahipler buyuk ise, toplamayi da dagitmayi da teknik ve temel analizlere gore yapacaklardir. Ara ara teknik ve temel analizcileri ters kose yaparak toplama ve dagitmada basarili olacaklardir. Burada tahtanin yeni bir sahibi mi var bu sahip buyuk mu zaman gosterecek.

Ve unutmayalim ki buyukler bu teknigi cizerken... Para teknigi bozabilir. Bunlarda borsada vardir...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

8.  Alıntı Originally Posted by Ljubavac Yazıyı Oku
    Kervandan fazla medet ummamakta fayda var. Sermaye yıllık zararlarla eriyip duruyor. Bir kısım diyecekki yeniden değerleme olacak. Bende diyecem ki değerlese ne olacak. Yeni değerlemeyi de yeni zararlarla yine eksiye sürükleyecek. Hiçbir zarar sürdürülebilir değildir. Kottan çıkması an meselesi olan (küçük bir ihtimalle birkaç tavan gidebilme ihtimali ele verme için söz konusudur.) yakın izleme pazarından uzak durmakta temkinli olmakta fayda var. Bol kazançlar..

MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ahhh sayin Ljubavac mmcas yatirimcisisiniz mmcastan yani gozalti piyasasinda yatirim yapip. Hem de mmcasin icinin bos oldugunu bildiginiz halde.... Burada kervanla ilgili olumsuz yorum yapmaniz cok enteresan...

1 incisi bilancoda gm ler toplami 500 milyon kadarken ve sadece 2 yil once lara otelin degerlemesi bile 400 milyonken ki bu degerlemeyi icra dairesi yapti...

2 ncisi sirketin zararinin doviz kuru ve faizden geldigi fakat sirketin bu borclari yapilandirmaya ya da odemeye calistigi bir ortamda

3 ncusu daha gecen hafta bir fabrika arsasinin bile 15 milyon dolara satildigi bir kervanin mmcasin kac kati edecegini tahmin edebilirsiniz galiba

Mmcasa yatirim yapip mmcasi övüp, kervana yatirim yapmayin demek ve kötülemek hic inandirici degil be hocam...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Son düzenleme : frecell1998; 04-03-2018 saat: 19:28.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

Sayfa 585/964 İlkİlk ... 85485535575583584585586587595635685 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •