Sayfa 585/948 İlkİlk ... 85485535575583584585586587595635685 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 4,673 - 4,680 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by safran_ Yazıyı Oku
    Soru cevap köşesiymiş , sanırsın şirket analist toplantısı düzenledi, sorular cevaplar havada uçuşuyor , kimse bugünkü yükselen trendin bozulduğundan , 50 günlük ortalamayı kırıp sonra alış emirlerinin silindiğinden, 2014 deki gibi olası kardan dağıtılacak temettü nedir ne olacak sorularından uzak bildiğin kahve muhabbeti , biri gelir aldığı kademeyi ve kurumu yazar ,marifet ya , yani mali analiz yok teknik analiz yok, bol bol boş laf , sizlere müstehak çarpılmak...
    Hiç yakışmadı sana, ayıp ettin. Şimdiye kadar neyi eksik ettik, her şeyi paylaştık. Geriye doğru hiç baktın mı.
    Analist toplantısı nedir ki bunların yanında. Emin ol burada daha kalitelisi oldu.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

2. Bu normal bir süreç kimse kısa yoldan zengin olamayacak. Bu hareketin de anlamı var.

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.30 altında destek atacaktım ama dayanamayıp 230-2.31 den biraz daha alım yaptım. Bence şirket güsel şirket lakin hisse güsel mi Zaman gösterecek. Hayırlı akşamlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Hep beraber paylaştık, takım olduk, siz de öyle. Bireysel hiç olmadık.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

5. Bence zirveden önceki gece ziyaretçi akınına uğraması oyundu , sahte hesaplarla ziyaretçi akını varmış gibi yapıp ilgi çekip gömdüler , maalesef bizler uyanamadık, uvd'de problem yok fırsat değerlendirilemedi o kadar....ytd
    Son düzenleme : kitapci0; 20-02-2018 saat: 03:55.

6.  Alıntı Originally Posted by safran_ Yazıyı Oku
    soru cevap köşesiymiş , sanırsın şirket analist toplantısı düzenledi, sorular cevaplar havada uçuşuyor , kimse bugünkü yükselen trendin bozulduğundan , 50 günlük ortalamayı kırıp sonra alış emirlerinin silindiğinden, 2014 deki gibi olası kardan dağıtılacak temettü nedir ne olacak sorularından uzak bildiğin kahve muhabbeti , biri gelir aldığı kademeyi ve kurumu yazar ,marifet ya , yani mali analiz yok teknik analiz yok, bol bol boş laf , sizlere müstehak çarpılmak...
    Temel verilerin hepsi masaya yatırılıp , enine boyuna , aşağıdan yukarıya , yukarıdan aşağıya çaprazlama vs, her şekilde silkenelip her soruya cevap verildi , bencede ayıp ettin, yalnız sn. izcide bir türlü finansal piyasalarda takım olunamayacağını kabullenmiyor ,yanlışşş . Takım sahaya beraber çıkıp , sahayı beraber terk eder, e oda SUÇ....ytd

7. bu gün sesizce bekleyelim bakalım silverin kararı ne olacak ??? sonra da aha keko sen çok konuşarak kızı kandırdın demeyin...kimi seçerse artık onunla gider.... birinci seansın sonuna kadar hiç konuşmadan bekleyeceğim...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8. .

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    ''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

Sayfa 585/948 İlkİlk ... 85485535575583584585586587595635685 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •