Sayfa 585/735 İlkİlk ... 85485535575583584585586587595635685 ... SonSon
Arama sonucu : 5877 madde; 4,673 - 4,680 arası.

Konu: VAKKO - Vakko Tekstil

1. Yarın bu fiyatlardan (3.8x-3.9x lardan) alırım bi dal daha...Ekim başı çift maaş alıyorum...1 tanesini buraya akıtırım...

2. gene yanlış ata oynadık , sayın kızıldağ bilir, izmdç'yi bayağı bir sorguladım vakkolara vakko katmak için olmadı, temelinde bir şey göremedik, ama bir şeyler dönüyor hissede.

3.  Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
    gene yanlış ata oynadık , sayın kızıldağ bilir, izmdç'yi bayağı bir sorguladım vakkolara vakko katmak için olmadı
    İzdemir çok sığ kaldı, çok acı çektirdi, kendini unutturdu, güzel şeyler yakalıyorsun ama duygularınla hareket etmen lazım. Netaşda güzel girdin yazılanlara itibar etme, duygularına itibar et.

4.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    İzdemir çok sığ kaldı, çok acı çektirdi, kendini unutturdu, güzel şeyler yakalıyorsun ama duygularınla hareket etmen lazım. Netaşda güzel girdin yazılanlara itibar etme, duygularına itibar et.
    .................................................. ..

5.  Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
    gene yanlış ata oynadık , sayın kızıldağ bilir, izmdç'yi bayağı bir sorguladım vakkolara vakko katmak için olmadı, temelinde bir şey göremedik, ama bir şeyler dönüyor hissede.
    Izmir demircelik ucuyor su anda.nasil oluyor.zirvedesin zaten

6.  Alıntı Originally Posted by yuzdeoncu Yazıyı Oku
    Izmir demircelik ucuyor su anda.nasil oluyor.zirvedesin zaten
    Nasıl olduğunu neden gittiğini bilmiyorum ama 2 lira altında gidiyor olduğnu gördüm, tavan kapattı, ertesi gün gene tavan yaptı, bu günde o zirvesini kırdı artık binmek için yakın geçmişe göre çok primli, ilk duraktan kalkmadan önce binilmiş olsaydı ya herro ya merro denip taşınabilirdi.

7. Buralardan (3.8x ler) ancak mal kaptırırsınız...

Sayfa 585/735 İlkİlk ... 85485535575583584585586587595635685 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •