Tabandan bir hisseye girince temkinli olmak gerekiyor şahsen AL/SAT yüzde 5 denk geldi zaten. Taban oluşumu görmeden girince STOP lu çalışmak ve az kara tamah etmek gerekiyor aksi halde büyük zararlar da söz konusu olabiliyor. YTD
Tabandan bir hisseye girince temkinli olmak gerekiyor şahsen AL/SAT yüzde 5 denk geldi zaten. Taban oluşumu görmeden girince STOP lu çalışmak ve az kara tamah etmek gerekiyor aksi halde büyük zararlar da söz konusu olabiliyor. YTD
Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.
Yine de EKGYO da daha çok dolap döner hiç acımaları yok.. Ne demişler kar cebe yakışır..![]()
Maalesef acil bir para lazım olduğundan kilerlerin yuzde 10 unu sattım.bir kar realizasyonu yapmak zorunda kaldım.aslinda çok erkendi.neyse kalanlarla devam
İçim yandı satarken sn tahmini.yarama parmak bastınız.yapacak bir şey yok gitti güzelim lotlar
Neyse geri alırsınız 1.40 tan eliniz rahatlayınca henüz bir yere gittiği yok nasılsa.. naftalin kokmaz o olur..![]()
bugün işlem yok hurgz ihgzt dışında ... biraz daha zorlaştı endekste seçici olmak kendi adıma![]()
sabır herşeyin ilacıdır..... unutma dokundugun herşey bir gün ölecek ve hesap vereceksin ....
Yer İmleri