Sayfa 585/691 İlkİlk ... 85485535575583584585586587595635685 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 4,673 - 4,680 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1. Tabandan bir hisseye girince temkinli olmak gerekiyor şahsen AL/SAT yüzde 5 denk geldi zaten. Taban oluşumu görmeden girince STOP lu çalışmak ve az kara tamah etmek gerekiyor aksi halde büyük zararlar da söz konusu olabiliyor. YTD
    Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

2. Yine de EKGYO da daha çok dolap döner hiç acımaları yok.. Ne demişler kar cebe yakışır..

Maalesef acil bir para lazım olduğundan kilerlerin yuzde 10 unu sattım.bir kar realizasyonu yapmak zorunda kaldım.aslinda çok erkendi.neyse kalanlarla devam

4. Ben de diyorum hisse neden canlandı.. Sn. Hkm hisse satmış.. bilsem o hisseleri ben alırdım ne güzel naftalin kokuyordur onlar..

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Maalesef acil bir para lazım olduğundan kilerlerin yuzde 10 unu sattım.bir kar realizasyonu yapmak zorunda kaldım.aslinda çok erkendi.neyse kalanlarla devam

İçim yandı satarken sn tahmini.yarama parmak bastınız.yapacak bir şey yok gitti güzelim lotlar

6. Neyse geri alırsınız 1.40 tan eliniz rahatlayınca henüz bir yere gittiği yok nasılsa.. naftalin kokmaz o olur..

7.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    İçim yandı satarken sn tahmini.yarama parmak bastınız.yapacak bir şey yok gitti güzelim lotlar
    Kalbinize göre olur inşallah.. İhtiyaç belki de yararlı olacaktır size.. Sn Tahmincinin dediği gibi aşağıdan alırsınız umarım.

8. bugün işlem yok hurgz ihgzt dışında ... biraz daha zorlaştı endekste seçici olmak kendi adıma
    sabır herşeyin ilacıdır..... unutma dokundugun herşey bir gün ölecek ve hesap vereceksin ....

Sayfa 585/691 İlkİlk ... 85485535575583584585586587595635685 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •